Sziasztok! Hétvégére keresek partnert hölgy, pár személyében. Budapesten helyem van. 27 éves férfi vagyok
BBW imádó urat keresek Zalaegerszegen ,csakis hellyel és nagy mérettel rendelkezők jöhetnek szóba.
Sziasztok!
Kedves, szexy duci hölggyel szeretnék ismerkedni. Esetleg duci hölgytagú párral. Bp és Pest megye. Én 192/98/42 igényes, ápolt ffi. telt.duci.imado(kukac)gmail(pont)com
Kedves, szexy duci hölggyel szeretnék ismerkedni. Esetleg duci hölgytagú párral. Bp és Pest megye. Én 192/98/42 igényes, ápolt ffi. telt.duci.imado(kukac)gmail(pont)com
Szivesen ismerkedem párokkal hölgyekkel
Ismerkednénk pasival , párral, szimpátia alapon.
Nálunk Viki teltebb alkat .
Csak a környékünkről az adatlapunk szerint.
Nálunk Viki teltebb alkat .
Csak a környékünkről az adatlapunk szerint.
Pécs és környékén?
Sziasztok.
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Szimpi párral is szóba jöhet.
Nem baj ha telt alkat vagy(tok).
Irj
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Szimpi párral is szóba jöhet.
Nem baj ha telt alkat vagy(tok).
Irj
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkedénk
Telt hölgyet kényesztetnék Hatvan és környékén
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Nagy szőrős pinát keresnék,akit meg lehet őklőzni,kor alkat nem számit.Pécs
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma volna.delutann helyem párt nőt ffit keresek kor alkat nem számít
Zala megyei erett not kenyeztetnek nagy szőrös pina elony
Csepelen keresem telt hölgy személyében szexpartnerem kortól alkattól függetlenül helyem van!
Zala megyei erett not kenyeztetnek nagy szőrös pina elony