Sziasztok! Debrecenben nincsenek Lányok, Hölgyek vagy Párok akiket szívesen kényeztetnék, persze a Hölgy örömére? Többes, Gang Bang, Bukake, Szexházibulik, Swingerbulik, kukkolás akár, végignéznék egy jó szexet is Pároktól! Nagyon érdekelnek ezek a dolgok, csinálhatok képeket és videót is szexközben ha akarjátok! Írjatok és megbeszéljük a részleteket! Minden levélre válaszolok, szép napot!

Telt hölgyet keresek korosztálytól függetlenül a környékről

Sziasztok én is
(Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 07. 09. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

mi is imádjuk a telt idomokat

39 éves jóképű,diszkrét férfi holnap délelött ráérő lányt vagy párt kényeztetne,egy kellemes masszázzsal..Bp és környéke.
nagyméretü pasi és akki talizik is!
párt nöt keresünk
Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Nagydarab (100 kg és feletti) pasival ismerkednénk
Sziasztok, duci csajt, nőt, hölgyet keresek Várpalota és környékén. Imádom a telt domborulatokat, szeretnék minél előbb hancurozni veled..
Irj bátran
Irj bátran

Ma este Délegyházán leszünk. Ha komolyan szeretnél ismerkedni → enchanter@postafiok.hu
Telt, duci hölgy jelentkezését várom. 43 éves, sportos fickó vagyok. Fiatal 18-30 éves, de 50-60 éves hölgyek is jelentkezhetnek, csak szép nagy formás popsi legyen.
Sziasztok! Debrecenben nincsenek Lányok, Hölgyek vagy Párok akiket szívesen kényeztetnék, persze a Hölgy örömére? Többes, Gang Bang, Bukake, Szexházibulik, Swingerbulik, kukkolás akár, végignéznék egy jó szexet is Pároktól! Nagyon érdekelnek ezek a dolgok, csinálhatok képeket és videót is szexközben ha akarjátok! Írjatok és megbeszéljük a részleteket! Minden levélre válaszolok, szép napot!

párt nöt keresünk
Sziasztok München és környékéröl valaki lányok párok!
Sziasztok!Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit, keresünk.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk. Esetleg Hajduszoboszloi is irhat.
telt fiut vagy párt keresünk
Bocsánat a helytelen írásért,pontosabban az elírásért,helyem van! Így jó!
Én nem vagyok budapesti de lenne helyen ott! Lehetek benned?? Sokszor sokáig!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 05. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 05. szombat 12:30
Törölt felhasználó (875922)

Még mindig keresek

Sziasztok!
22 éves, macis, még sajnos szűz srác vagyok. Egy aranyos, pesti nőt keresek, aki elvenné a szüzességem.
Norbi
22 éves, macis, még sajnos szűz srác vagyok. Egy aranyos, pesti nőt keresek, aki elvenné a szüzességem.
Norbi