Nagykáta és környékén keresek hölgyet, párt.
duci telt mackós párral ismerkednénk mi duci nagyonmackós pár vagyunk
Sziasztok!
Van itt olyan Karcag-PLadány-Kaba, környéki Hölgy, vagy Bi-Pár, aki szívesen ismerkedne? smile
Adatlapom, képeim, itt láthatók!
Üdv!
Van itt olyan Karcag-PLadány-Kaba, környéki Hölgy, vagy Bi-Pár, aki szívesen ismerkedne? smile
Adatlapom, képeim, itt láthatók!
Üdv!
Sziasztok!
A mai estét szívesen tölteném telt hölggyel. Helyem van, írj privátban ha érdekel
A mai estét szívesen tölteném telt hölggyel. Helyem van, írj privátban ha érdekel

Sziasztok...Hölgyet keresnék talira...Fejér m-és kke..187-110-39éves pasi vagyok..nagyfonok75@freemail.hu
Hétvégi kikapcsolódáshoz keresek hölgyet!
Sziasztok!
Pest keleti részén keresek kortól függetlenül Hölgyet/lányt/párt.A közelben tudok utazgatni de messzire már nem nagyon!
Pest keleti részén keresek kortól függetlenül Hölgyet/lányt/párt.A közelben tudok utazgatni de messzire már nem nagyon!
Telt érett hölgyeket kényeztetnék Miskolc környékén. Imádok hosszan sokáig nyalni.
Szívesen megtöltöm pár mindkét tagját, szombaton délután Mórahalom FKK-án vagy Szeged Fokka strandon.
Nagy idomokkal rendelkező telt Hölgy társaságát keresem....

Ápolt, borotvált, 50-es férfi. Helyem van, intim: 17...
Budapest.

Ápolt, borotvált, 50-es férfi. Helyem van, intim: 17...
Budapest.
hasonló alkatu párral ismerkednénk
Sziasztok!
35-45 év közötti bp.-i/Pest megyei hölggyel ismerkednék!
45 éves, 178 cm / 88 kg, Pest m.-i, független férfi vagyok.
35-45 év közötti bp.-i/Pest megyei hölggyel ismerkednék!
Sziasztok! Ma Kecskeméten leszek. Innen, vagy a környékről keresek partnert. Hölgyek? Párok?
mai napra keresünk párt
Sziasztok!
35-45 év közötti hölgyet keresek (akár csak egy alkalomra is) ma délutánra, estére és ha van kedved és szimpatikus leszek, akkor éjszakára is! finom
35-45 év közötti hölgyet keresek (akár csak egy alkalomra is) ma délutánra, estére és ha van kedved és szimpatikus leszek, akkor éjszakára is! finom
Akár csatlakozhatok!!!!
(Ez egy válasz luxuscsirke üzenetére (2014. 05. 18. vasárnap 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 18. vasárnap 01:00

Bögyös-faros, vagány, bevállalós csajszi harmadiknak beszállna, akár 2 pasihoz is. Csak pest és környéke jöhet szóba, hely szükséges !!

egy pasi egy autoban mit szolsz ?
(Ez egy válasz luxuscsirke üzenetére (2014. 05. 18. vasárnap 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 18. vasárnap 01:00

Bögyös-faros, vagány, bevállalós csajszi harmadiknak beszállna, akár 2 pasihoz is. Csak pest és környéke jöhet szóba, hely szükséges !!

Hölgyet keresek ma estére!
párt keresünk