A lelked nem érdekel a tested annál inkább,molett kőzépkorú nő szabolcsból szexpartnert keres,mikora?Lehet péntek éjjel szombat éjjel,lakásom a célra nincs kocsiba kényelmetlen Csak komolyan gondolkodók keresenek,és akik igazán birják.(majd én megmutatom tipus kiméljen)
msn-eva1591@windowslive.com
msn-eva1591@windowslive.com
Bp-i 35/190/95 FFi, 20/6-os farokkal kényeztetne Duci Hölgyeket, ill. Duci Hölgy Tagú párokat, Tabuk nélkül! Csak élvezetből!
hölgyel párral ismerkednénk
duci telt lányokal párokkal ismerkednék
bp-i telt 30-as pár vunk a lány nagyfenekü nagymellü vastag combu a ffi nagydb erösen szöröstestü.part keresünk bp-röl esetleg közvetlen közeléböl esetleg ffit szolo ffinél nagy méret és vagy sok geci feltétel ill higiénia hely szükséges csak esti idöpont jo kukkolot is keresünk jelentkezés emailben képpel mertezigyjo@freemail.hu
Duci nöket kényeztetnék hosszabb távon esetleg hasonlo hölgytagu pároknak lennék a hazi baratjuk! tyimpa@hotmail.com msn
nincs senki?
duci mackós párral ismerkednék
Sziasztok! Mi 29/31 borotvált , duci pár vagyunk.Hetero párokat keresünk párcserés sex-hez. Tolna,Baranya,Bács megyéből. Fényképet küldesz mi is küldünk. cím.:rizibizi110@freemail.hu
Szia!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Üdv
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Üdv
Molett páral ismerkednénk. CIM: rizibizi110@freemail,hu
Duci nöket kényeztetnék esetleg hasonlo párokat!tyimpa@hotmail.com msn
Molett páral ismerkednénk hétvégén. rizibizi110@freemail.hu
Senki nem akar ma este sexelni,Tolna,Baranya,Bács megyébe? Ha igen írj
Sziasztok! Miskolci 30-as férfi keres hölgyet vagy párt eseménydús szexuális élmények szerzése céljából. Nem vagyok független, de a feleségem támogatja ezen irányú törekvésemet. Kor és alkat nem számít, ami fontos, hogy diszkrét és ápolt legyél/legyetek. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor kérlek írj a nyaridam@freemail.hu címemre. Minden levélre válaszolok! Ádám
30-38 duci mackós pár vagyunk párral ismerkednénk
Sziasztok
36 éves nemfüggetlenként ismerkednék duci hölgyel vagy párhoz csatlakoznék
36 éves nemfüggetlenként ismerkednék duci hölgyel vagy párhoz csatlakoznék
Sziasztok! párral ismerkednénk!
Duci nöknek lennék a szeretöje illetve hasonlo hölgytagupárnak a hazi baratja!HELY kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn
csütörtökön megyek Tapolca-Diszelre reggel, Budapestről indulok, szivesen vinnék magammal egy hölgyet is.
reggel 10kor indulok és 3kor jövök vissza
belsö levélben lehet fotóval jelenkezni
már volt olyan csaj aki kiderült hogy pasi a randinál ezért kérem a fotót
reggel 10kor indulok és 3kor jövök vissza
belsö levélben lehet fotóval jelenkezni
már volt olyan csaj aki kiderült hogy pasi a randinál ezért kérem a fotót

teltcica36

Sandy Joy