Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
párt nöt bi ffit keresünk
Sziasztok partnerem keresem.nő személyeben nyíregyházán ma esti bulira a városba( klubba)
Pm várok itt nem vagyok
Pm várok itt nem vagyok
Sziasztok !
Párokat keresek akihez be lehet állni 3.ként hölgy örömszerzésére vagy egy hölgyet aki élvezetre vágyik ! Diszkréció és higénia ez a minimum
!
Párokat keresek akihez be lehet állni 3.ként hölgy örömszerzésére vagy egy hölgyet aki élvezetre vágyik ! Diszkréció és higénia ez a minimum

Ma szívesen elmennék,kellemes hölgyhöz vagy nyitott párhoz!
Írj sms t vagy telón beszéljünk,ritkán vagyok gép előtt ! Az adatlapom is nézd meg,ott a telefonszám!
Veszprém,Fehérvár,Enying,Tamási,Dombóvár,Kaposvár,Marca- li,Nagykanizsa,Zalaegerszeg,Keszthely,Tapolca,
Siófoktól -Fonyódig a déli part, persze ezek környéke is,nem ragaszkodom a városokhoz.Diszkréció adott
Balatonlellén helyet biztosítok,térítésmentesen,pároknak,ha hely kell hívj vagy írj!!!
Írj sms t vagy telón beszéljünk,ritkán vagyok gép előtt ! Az adatlapom is nézd meg,ott a telefonszám!
Veszprém,Fehérvár,Enying,Tamási,Dombóvár,Kaposvár,Marca- li,Nagykanizsa,Zalaegerszeg,Keszthely,Tapolca,
Siófoktól -Fonyódig a déli part, persze ezek környéke is,nem ragaszkodom a városokhoz.Diszkréció adott
Balatonlellén helyet biztosítok,térítésmentesen,pároknak,ha hely kell hívj vagy írj!!!
18 éves mackós srác vagyok és Szegeden és környékén keresek lányt/párt egyszeri, esetleg többszöri hancúrra
Hölgy partnerem keresem!
Szombathely-Sopron közt keresek egy érett 50 körüli nőt feri196906@citromail.hu
Sziasztok!
Új vagyok még, szívesen ismerkednék!
Beszélgessünk, ismerkedjünk.
Új vagyok még, szívesen ismerkednék!
Beszélgessünk, ismerkedjünk.

duci hölgytagú párhoz társulnék mindenki örömére helyem van én 60-as pasi vok 06 70 5115777
Sziasztok!
Veszprém közeléből ismerkednék párokkal, hölgyekkel, pasikkal. Szinte mindenre nyitott diszkrét bi pasi vagyok! Képeim a társkeresős adatlapomon láthatóak. Telt, duci alkat nem hátrány! Sőt! :-P
Veszprém közeléből ismerkednék párokkal, hölgyekkel, pasikkal. Szinte mindenre nyitott diszkrét bi pasi vagyok! Képeim a társkeresős adatlapomon láthatóak. Telt, duci alkat nem hátrány! Sőt! :-P
Sziasztok duci csaj vagyok titkos kapcsira keresek fiút Nyíregyháza környékéről 06308971220
Sziasztok! Hölgy vagy pár Cegléd környékéről a mai nap?
Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Hölgy partnerem keresem ma estére!
Sziasztok ma pár aki jönne velünk Tatára este 0670 6095131
duci csajt kerizek nagyon izgat 30 44383147
ducicsajt keresek 30 4383147
szia zsolt vagyok pécsröl keresek nagyon dagi csjt vagy párt nagyon izgatnak a duci csajok
bi pár vagyunk,párt,nőt,vagy bi ffit keresünk