Mára valami kis szórakozás Maglód,Ecser,Gyömrő, Pécel esetleg a 17.ker környékén? Én fiatal magas vékony ápolt srác vagyok
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest m.-i, 35-45 év közötti, független hölggyel ismerkednék!
46 éves, Pest m.-i, független férfi vagyok.
Sziasztok,
Jövő héten szívesen tölteném szabadidőmet telt, igényes hölggyel (elsődleges a kölcsönös szimpátia). Fogadni a kora délutáni órákig tudok, a többi megbeszélés kérdése
Jövő héten szívesen tölteném szabadidőmet telt, igényes hölggyel (elsődleges a kölcsönös szimpátia). Fogadni a kora délutáni órákig tudok, a többi megbeszélés kérdése

Sziasztok!
17-én estére keresünk telt lányt,vagy telt lánytagú párt,szexre.
párt bi ffit bi nötagu párt keresünk
Kecskeméti 40 feletti hölgyhöz,vagy párhoz kizárólag a hölgy örömére csatlakoznék gyengéd szexhez!
Sziasztok!
idősebb debreceni pár biszex párt keres, lehetőleg Debrecenből, vagy a környékről. Testalkat lényegtelen, mi sem vagyunk manökenek.
Budapesti 190cm 90kg ... 27 éves ffi vagyok keresek formás nagy mellű telt nőket hosszútávú de csak szexuális kapcsolatra.
Sziasztok! Egy pest megyei husi szőke nő nagy mellekkel szexpartnert keres, normális hetero pasi személyében. egy kedves ismerősömről van szó érdeklődni priviben.
párt keresünk ill nöt
Sziasztok! 35/38 éves pár vagyunk, párcserés szexre párt keresünk..

Sziasztok
Szívesen megismerkednék hölggyel, párral /extra duci/minden jóba benne lennék.Bács m-Kecskemét kk.
Én egy 186/80/41é sportos testalkatú pasi vagyok.
Leveleket ide v bacsm-i@freemail.hu
Szívesen megismerkednék hölggyel, párral /extra duci/minden jóba benne lennék.Bács m-Kecskemét kk.
Én egy 186/80/41é sportos testalkatú pasi vagyok.
Leveleket ide v bacsm-i@freemail.hu
Duci telt hölgyet vagy ilyen hölgytagu párt kényeztetnék! hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Sziasztok ! Kaposvár Barcs Nagykanizsa Marcali közeléből keresek telt, teltkarcsú ápolt szép kezű és lábú hölgyet kézimunkára és lábszexre. Leveleket privibe kérem.
kecskemèti hölgyet, párt keresek alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény esetén)
partnernek ( bi aktívként igény esetén)
Itt vagyok
irj
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 08. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 08. kedd 18:32

Törölt felhasználó (890674)

Sziasztok!
Macis pasit keresek! Nagyon.
Szia, írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 08. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szia! 125kg pasi megfelelne?

Sziasztok!