duci mackós növel párral ismerkednénk ill 40 feletti bi ffi-vel
Szia! Igen-igen. Mikor??? Üdv:Ati
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 09. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 09. szombat 18:23
Törölt felhasználó (873002)

Vannak-e itt olyan pasik akiket izgatna ha telt feleségét megdugnak? Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Szia! Szilvi vagyok. A párommal 18 éve vagyunk házasok. Kicsit színesítenénk a szexuális életünket,ehhez keresünk férfit.
Én a kritériumaidnak úgy néz ki megfelelek
37 éves vagyok, a párom vékony-sportos alkatú,45 éves.
Ha érdekel a dolog,szólj.
Üdv: Szilvi (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 27. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 27. szerda 18:31
Én a kritériumaidnak úgy néz ki megfelelek

Ha érdekel a dolog,szólj.
Üdv: Szilvi (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 27. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866946)

Telt,duci (80-120kg) nöt vagy ilyen nötagu párt gyakran latogatnék!! Extratelt,extraduci (120-180kg) nö is nagyon tetszik! sőt!!
Sziasztok.Hölgyet keresek alkalmira,hosszútávra,majd meglátjuk hogy alakul.Olyan valaki levelét várom aki komolyan is gondolja,és mer is találkozni!Privát üzenetet írj!Köszi.
Bük-Sopron környékén keresek egy hölgy partnert aki engedi és szereti az anál szexet is. feri196906@citromail.hu
- Hölgyet keresek, szeretkezésekhez, hosszabb távon állandó kapcsolatra.
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható diszkrét heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható diszkrét heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
Telt,duci (80-120kg) nöt vagy ilyen nötagu párt gyakran latogatnék!! Extratelt,extraduci (120-180kg) nö is nagyon tetszik! sőt!!
Debrecenben párt, hölgyet néznék szex közben. 48 éves, mackós férfi.

Telt vagy duci hölgyeket szívesen fölizgatnám webkamerán!! skyp: tigris7711
Sziasztok. Egy finom tini puncira vágyom, valahogy eddig kimaradt, Sopron- Bük-Szombathely és környékén keresek, nem baj ha telt vagy. feri196906@citromail.hu
sziasztok duci vagy erősen molett párt vagy hölgyet keresek pest megyében. monor vonzás körzetében
Telt hölgyet kényeztetnék

keresek idősebb(az sem baj ha fiatal) tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről részletek levélben !
Sziasztok!!Én egy 39 éves szexkedvelő srác vagyok ,az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel.Keresek egy 30-50-ig szexelni szetető igényes hölgyet flörtölésre mozizásra szórakozásra.Elhanyagolt feleség levelét is várom hogy feldobhassam az életét.Autóm van,100% diszkréciót biztositok!!!Irj és válaszolok. ui: pussz !!!

Heves megyében keresnék egy aranyos kedves és erotikus telt hölgyet...
pusz.....

párt nöt keresünk
nagykanizsai duci lányokkal ismerkednék
Sziasztok. Egy finom tini puncira vágyom, valahogy eddig kimaradt, Sopron- Bük-Szombathely és környékén keresek, nem baj ha telt vagy. feri196906@citromail.hu
bi nöt ffit keresünk