Zal megyéből ismerkednek erett nyitott novel kor alkat mindegy apoltsag fontos elony hatalmas punci minden vágyam oklozni nyalni
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Idősebb hölgyet nyalnék, kényeztetnék.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Sziasztok.
47 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel ….
Lehet telt alkat is…..
Szimpi pár is szóba jöhet…
Irj ha lenne kedved ismerkedni…
Köszi
47 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel ….
Lehet telt alkat is…..
Szimpi pár is szóba jöhet…
Irj ha lenne kedved ismerkedni…
Köszi
Nőt nyalnek dugnak parnal is szopatnek barkit
Sziasztok ! Telt alkatú hölgyet keresek. Vagy pàrhoz is csatlakoznék a hölgy örömére.
sziasztok
telt duci kövér hölgytagú párral ismerkednék pest megyében .kor nem számit
telt duci kövér hölgytagú párral ismerkednék pest megyében .kor nem számit
Szopni imadot keresek nőt párt ffit kor alkat nem szamit
Hétköznap napközbeni szabadidővel keresek hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok férfias külsővel, 18/4 borotvált intimmel. Érd, Bp és ezek környéke, ahol keresek, hely kell, de autóm van. Nem vagyok független, így a diszkréció fontos. Telt idomokat preferálom.
Sziasztok, ma este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. 44 éves igényes hetero cuckold kedvelő nagy méretű pasi vagyok. privátban írjatok.

Sziasztok!
Fiatalabb telt nőt keresek, Borsod, illetve a környező megyékből.
Fiatalabb telt nőt keresek, Borsod, illetve a környező megyékből.
Sziasztok!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
Hali Imádom a nagy popsikat. Ismerkedni esetleg valaki? A távolság nem gond
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál V.Liget
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.

Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál V.Liget
Hali! 21 éves egyetemista vagyok, nincs sok tapasztalatom, ezen szeretnék változtatni.
Olyan idősebb nőt keresek akit izgat hogy vele lesz az első alkalmam.
Ha profilomat szimpatikusnak találod írj mindenképp
Addig is puszi
Olyan idősebb nőt keresek akit izgat hogy vele lesz az első alkalmam.
Ha profilomat szimpatikusnak találod írj mindenképp
Addig is puszi
Szopni imadot keresek nőt párt ffit
Telt alkatú párként,hasonló alkatú párral isnerkednénk komolyan!
Adatlapon minden infó rólunk,ami nem azt nyugodtan kérdezzétek meg!
Adatlapon minden infó rólunk,ami nem azt nyugodtan kérdezzétek meg!
miskolc mellől keresek kifejezett molett, dúskeblű hölgyeket nyalakodós gabalyodáshoz, ha idősebb vagy mint én, az kifejezett előny!
rendelkezem hellyel, egyedül élek, ha gondolod, segédeszközök tárháza is van!
rendelkezem hellyel, egyedül élek, ha gondolod, segédeszközök tárháza is van!
Szuper voltál a hétvégén
remélem lesz folytatás?! Igy még nőnek sem pörög a nyelve mint a tied!!!!
Puszi Kriszti.
(Ez egy válasz ati71 üzenetére (2023. 11. 03. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 03. péntek 08:06

Hölgyek jelentkezését várom akik szeretik a hosszas orális kényeztetést!!!