Sziasztok!
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
Telt alkatú egyedüláló magányos hölgyet keresek,Kor alkat mindegy...Pécs és környékén
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Házas nőket kényeztetnék Budapesten. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Kép a profilomon.
Átlagos testalkattal telt nőt keresek minden jóra!
Szerda délelőttre keresek nőt Újpesten
Miskolci hölggyel vagy párral ismerkednékDiszkrét nyitott férfi vagyok Priviben írj
Sziasztok ! Mi egy 54 és 55 éves pár vagyunk. Ismerkednénk korban és alkatban hozzánk hasonló párral vagy olyanokkal akik kedvelik egy kicsit molett idősebb párokat.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Pároknak,hölgyeknek,szexhez igényes randi helyet biztosítok.
Pároknak szopok,nyalok.Ápolt diszkrét pasi.
Sziasztok! Telt , duci hölgyet keresek minden jóra kor nem számít! Fejérben!
Hőlgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényesztetést!!!
Telt alkatú hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék. Imàdok puncit nyalni jó hosszan, majd kemény és körbemetélt farkammal jó sokàig dugni a nedves puncidat.
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. finom
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. finom
Miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék Mindenre nyitott mackós alkatú pasi vagyok Priviben írj
Sziasztok! 30 as telt alkatú pár ismerkedne hasonló párokkal, akár idősebbekkel is.
Pároknál, hölgyeknél nyaló szolga státuszt be töltenék. Alkalmanként,vagy rendszeresen.