Sziasztok! Ma napközben lenne olyan biszax pár aki szeretkezne velünk??Esetleg hölgy vagy úr?? Szép arcú duci hölgy és átlagos párja várja jelentkezésetek!!
30 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást nyalást kedvelő kedves hölgyet keresek esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Üdvözletem a hölgyeknek, ill pároknak.
Egy 22 éves vecsési srác vagyok, kocsival rendelkezek.
Rajongok az idősebb nőkért ill párokért, de a fiatalokkal sem volt eddig semmi baj smile
Imádom a megereszkedett melleket, fenekeket, a narancsbőrt, a ráncokat. Nem értem én sem az okát de odáig vagyok érte smile
Sok perverz dolog is izgatna, bár ebben elég kezdő volnék.
Korhatár nélkül keresek, eddigi legidősebb partnerem 52 éves volt, de szeretném még ezt fokozni.
Nagyon sok dolgot kipróbálnék. Minden érdeklődő levelét szeretettel várom smile
Egy 22 éves vecsési srác vagyok, kocsival rendelkezek.
Rajongok az idősebb nőkért ill párokért, de a fiatalokkal sem volt eddig semmi baj smile
Imádom a megereszkedett melleket, fenekeket, a narancsbőrt, a ráncokat. Nem értem én sem az okát de odáig vagyok érte smile
Sok perverz dolog is izgatna, bár ebben elég kezdő volnék.
Korhatár nélkül keresek, eddigi legidősebb partnerem 52 éves volt, de szeretném még ezt fokozni.
Nagyon sok dolgot kipróbálnék. Minden érdeklődő levelét szeretettel várom smile
Dunaújváros és környékéről keresek duci lányt vagy ilyen hölgytagú párt. nicnev@citromail.hu
Szia!
Nagyon szívesen ismerkednék veled! Kérlek te is küldj képet a tcx@freemail.hu címre és én is küldök! Nagyon szeretem a telt nőket...
Szia! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 06. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 06. szombat 14:56
Nagyon szívesen ismerkednék veled! Kérlek te is küldj képet a tcx@freemail.hu címre és én is küldök! Nagyon szeretem a telt nőket...
Szia! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 06. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (800286)

Olyan férfiakkal ismerkednék akik szeretik a nagyon duci nöket 100kg felett!! Foto kell a hopipoke@citromail.hu-ra puszika mindenkinek!
Sziasztok
Keresek idősebb korkosztájból hölgyet v párt Bács-m és vonzáskörzetébe!Én egy átlagos adotságokkal rendelkező pasi v szimpátia esetén mindenre nyitott!!
sanchopancho@freemail.hu
Keresek idősebb korkosztájból hölgyet v párt Bács-m és vonzáskörzetébe!Én egy átlagos adotságokkal rendelkező pasi v szimpátia esetén mindenre nyitott!!
sanchopancho@freemail.hu
Győr-környékéről bi hölgyet keresünk, szolid, kedves, egymást szerető házaspár vagyunk
tibe38@freemail.hu
tibe38@freemail.hu
hu vaze ez fegyver ilyet engedélyeznek? akkor én is kiváltanám!

sziasztok duci mackós lánnyal párral ismerkednénk
Duci hölgytagu párral ismerkednék akik szeretik a masszirozast is!Hely kellene tav nem gond! jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok! Nőt keresek egymás kölcsönös kényeztetésére. Ápoltság, kultúráltság fontos! 35 éves, kerekebb idomokat kedvelő pasi vagyok.
Sziasztok!
33 éves ápolt, intelligens srác vagyok, telt alkatú párt kényeztetnék a nyelvemmel. 11.ker.ben lakom, hétköznap esténként...
33 éves ápolt, intelligens srác vagyok, telt alkatú párt kényeztetnék a nyelvemmel. 11.ker.ben lakom, hétköznap esténként...
Sziasztok!
Két bp.-i férfi (42 és 43 éves) keres holnap délutánra/estére hölgyet, aki szívesen bulizna/ismerkedne velünk!
email: sony309@gmail.com
Két bp.-i férfi (42 és 43 éves) keres holnap délutánra/estére hölgyet, aki szívesen bulizna/ismerkedne velünk!
email: sony309@gmail.com
Középkorú, magas, ápolt és borotvált, karakteres, egyedül élő normál, kicsit vékony alkatú férfi keres budapesti, 40-es, 50-es Hölgyet mai, vagy holnapi erotikus találkára. Rajongok a teltkarcsú formákért! Légy ápolt, kedves, borotvált és szexrajongó! Lakásom van. Email: erosyum@gmail.com

37/186/84, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam

47éves, mackós testalkatú férfiként hölgy,pár kapcsolatát keresem. Debrecen és környéke.
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat.
Sziasztok! Holnap napközben szívesen csatlakoznék párokhoz, hölgyekhez Budapesten.
sziasztok ollyan hölgyel párral ismerkednénk aki szeretné a nöi bi kippróbálni
Szia
Keresünk olyan hölgyet aki barátnőmet bevezetné a női szeretkezés világába/Bács m/.Amit tudnod kell róla:28/170/115kg természetes intim és kezdő e téren.Én 38/186/90kg átlagos adottságokkal.Ha akarod csak nézőként !Hely kellene de néha nálunk is megoldható
sanchopancho@freemail.hu
Keresünk olyan hölgyet aki barátnőmet bevezetné a női szeretkezés világába/Bács m/.Amit tudnod kell róla:28/170/115kg természetes intim és kezdő e téren.Én 38/186/90kg átlagos adottságokkal.Ha akarod csak nézőként !Hely kellene de néha nálunk is megoldható
sanchopancho@freemail.hu