Sziasztok
Szívesen masszíroznék hölgyeket párokat akár erotikus is lehet /anyagiaktól mentes/!Akár idősebb korosztály /50-60/ levelét is szívesen fogadom Én 4X éves átlagos test és mérettel /188/90 / Bács m-ből.Bizonyos km-ig utazni tudok !Leveleteket ide v az itt feltüntetett email címre.Köszi
sanchopancho@freemail.hu
Szívesen masszíroznék hölgyeket párokat akár erotikus is lehet /anyagiaktól mentes/!Akár idősebb korosztály /50-60/ levelét is szívesen fogadom Én 4X éves átlagos test és mérettel /188/90 / Bács m-ből.Bizonyos km-ig utazni tudok !Leveleteket ide v az itt feltüntetett email címre.Köszi
sanchopancho@freemail.hu
Sziasztok mi egy 40 es molett pár vagyunk bi párokat,bi fiut keresünk,veszprém ill szomszédos megyékből,legyél min30 éves
34/37 éves pár vagyunk vas megyéből telt alkatú hölgy taggal , bi lányt illetve párt keresünk! Fontos az ápoltság és a diszkréció! Nem baj ha kezdő vagy még mi is azok vagyunk, de már nagyon szeretnénk kipróbálni a szexnek ezt a formáját is!
Sziasztok Én Egy fél vér fekete fiú vagyok keresek alkalmi vagy tartós kapcsolatot
email: allen3@citromail.hu
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek ma estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Helló képet láthatnánk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 16. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 16. szombat 09:22
Törölt felhasználó (778146)

Duci telt hölgytagu párral ismerkednék ahol a hölgy kedveli ha ketten kényeztetik!Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
Duci telt hölgytagu párral ismerkednék ahol a hölgy kedveli ha ketten kényeztetik!Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
Erotikus masszázs és kényeztetés Hölgyek, asszonyok részére, kortól és alkattól függetlenül Újpesten! Gátlásaid feledd el, gyere és élvezkedj kezeim közt, irányíts, történjen minden úgy, ahogyan te szeretnéd! Írj elérhetőséget és megbeszéljük!
Barátnőt és annál többet keresünk hosszútávon.
Puszi:Popi és cica-mica
blaszlone@hotmail.com
Kicsit telt vagy az csak jó! csatlakozz hozzánk és bulizzunk hétvégeken.
Ma este valaki lányok??
Pár is szóba jöhet ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Helyünk van!!
blaszlone@hotmail.com
Ma este valaki lányok??
Helyünk van!!
Sziasztok Én Egy fél vér fekete fiú vagyok keresek alkalmi vagy tartós kapcsolatot
Bi vágyaimhoz Párt Partnert keresek Budapest és környékén.Helyem van utazni is tudok
Barátnőt és annál többet keresünk hosszútávon.
blaszlone@hotmail.com
Ma este valaki lányok??
Helyünk van!!
blaszlone@hotmail.com
Ma este valaki lányok??
Helyünk van!!
Bács megyében vagy közelébe párt keresek. a fiú is cumizhat
Sziasztok!
Pest megyei, nem független férfi (41 é/178 cm/97 kg) vagyok és 30-45 év közötti hölgyet keresek szimpátián alapuló, laza kapcsolatra!
Délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
email.: sony309@gmail.com
Pest megyei, nem független férfi (41 é/178 cm/97 kg) vagyok és 30-45 év közötti hölgyet keresek szimpátián alapuló, laza kapcsolatra!
Délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
email.: sony309@gmail.com
Nyalásimádó hölgyet keresek , hosszú érzéki kényeztetésre! Írj mindent megbeszélünk! tigris77@postafiok.hu
házaspárral ismerkednék
Győr környékén keresünk nem dohányzó barátnőt, házaspárt hosszú távú kapcsolatra. Csak szimpátia esetén...
Duci telt keblu part keresnek akiket izgatna a teleelvezett punci kinyalasa!Hely kellene,utazni tudok! Jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok! Párhoz csatlakoznánk.Mi N31/F32 kissé molett pár vagyunk,hely kéne,fényképes válaszotok várjuk a rizibizi110@freemail.hu-ra

29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek ma estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu