Sziasztok
Szívesen ismerkednék hölggyel,házaspárral Bács m-ben ill környékén .Nem gond ha idősebb vagy inkább smile .
186/90/38é pasi vagyok kezdő de nyitott gondolkodású.
Kérlek ha a képek (GG)és bemutatkozásom felkeltette érdeklődésedet írj egy emailt a következőre :bacsm-i@freemail.hu
Szívesen ismerkednék hölggyel,házaspárral Bács m-ben ill környékén .Nem gond ha idősebb vagy inkább smile .
Kérlek ha a képek (GG)és bemutatkozásom felkeltette érdeklődésedet írj egy emailt a következőre :bacsm-i@freemail.hu
Sziasztok! Telt pár vagyunk és keresünk bi beállitotságú telt hölgyet, lányt max 35 éves korig Esztergom környékéről.(ismerkednénk telt párokkal is a férfi bi kizárva) Szóló pasit nem keresünk.
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
Eger környékéről keresek duci hölgyet,mindkettőnk örömére.Hely megoldott.Minden megoldás érdekel.
Duci nö tagu párral ismerkednék hosszabb távra is! Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
Üdv! Házaspár szeretkezését szívesen végignézném élőben , akár szabadban,autóban is , 35-50 év körül. Formás, teltebb nőies alkat előny , de nem feltétel. Én 30 éves férfi vagyok.
(Kelet magyarország) bonaparte30@freemail.hu
Párok,hölgyek ismeretségét keressük minden jóra Budapestről és Pest megyéből. smile
Nyalásimádó hölgyet keresek , hosszú érzéki kényeztetésre! Írj mindent megbeszélünk! tigris77@postafiok.hu
duci mackós házaspár vagyunk szivesen ismerkednénk hasonló alkatúakkal mint mi vagyunk ffi hölgyel párral
Hellyel rendelkezö kedves fiatalemberrel ismerkednék aki kedveli a tul husis nöket! Arc illetve intim képeket várok a hopipoke@citromail.hu-ra
Szia! Élvezetes Duci Husi lehetsz...szívesen megismernélek!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 23. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 23. szombat 12:26
Törölt felhasználó (800286)

Nagyon duci 100kg feletti hölgy keresi szeretöjét!Csak akkor irj ha ezt szereted! Arc illetve intim képeket várok! hopipoke@citromail.hu
Imádom a duci nőket nyelvvel kényeztetni!!
Írj mindent megbeszélünk!!!
Írj mindent megbeszélünk!!!
duci lánnyal párral ismerkednék
Dus keblü hölgytagu párral ismerkednék akik szeretnek oralisan kényeztetni! hely kellene tav nem gond! jegestejecske@citromail.hu
Üdv! Házaspár szeretkezését szívesen végignézném élőben , akár szabadban,autóban is , 35-50 év körül. Formás, teltebb nőies alkat előny , de nem feltétel. Én 30 éves férfi vagyok.
Hosszútávra keresünk barátságon alapuló kapcsolatot párokkal. Még kezdők vagyunk! Email címünk: julizoli07@gmail.com
Sziasztok
Szívesen ismerkednék hölggyel,házaspárral Bács m-ben ill környékén .Nem gond ha idősebb vagy inkább
.
Szívesen ismerkednék hölggyel,házaspárral Bács m-ben ill környékén .Nem gond ha idősebb vagy inkább

csak 1 ducilány vagy pár nincs?
telt lányal párral ismerkednék
Duci telt keblü párral ismerkednék akik benne volnának minden joban! hely kellene tav nem gond! jegestejecske@citromail.hu