Szia!
Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok.
Ápoltság és diszkréció!
sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok.
Ápoltság és diszkréció!
sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Sziasztok Én Egy fél vér fekete fiu vagyok keresk alkalmi vagy tartósab kapcsolatot
email: allen3@citromail.hu
email: allen3@citromail.hu
Duci nagykeblü hölgytagu párral ismerkednék ami belefér mind harmunk örömére! hely kellene viszont utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
Két srác érdekelne? Harkány környékén nyaralunk július elején...
(Ez egy válasz kazanka üzenetére (2011. 02. 25. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 25. péntek 16:11

Sziasztok!
Ma estére keresek hölgyet vagy párt Pécsről. Sok mindenre nyitott, 32 éves sportos srác vagyok.
Ma estére keresek hölgyet vagy párt Pécsről. Sok mindenre nyitott, 32 éves sportos srác vagyok.
csak 1lányt szeretnénk nincs?
telt párral ismerkednénjk
Sziasztok!
Bp pasi vagyok telt hölgyet keresek laza szexkapcsolatra ilyen hölgytagú párhoz is csatlakoznék
tomix33x@hotmail.hu
MSN
Bp pasi vagyok telt hölgyet keresek laza szexkapcsolatra ilyen hölgytagú párhoz is csatlakoznék
tomix33x@hotmail.hu
MSN
párral lánnyal ismerkednénk
Sziasztok!
30as Veszprém közelében élő átlagos alkatú, ápolt, nem független pasi vagyok, hellyel rendelkező hölgyek, párok titkos házibarátja lennék a hölgy örömére. Kép van feltöltve.
x.perpetum@indamail.hu Képet is kérek a bemutatkozás mellé!
30as Veszprém közelében élő átlagos alkatú, ápolt, nem független pasi vagyok, hellyel rendelkező hölgyek, párok titkos házibarátja lennék a hölgy örömére. Kép van feltöltve.

x.perpetum@indamail.hu Képet is kérek a bemutatkozás mellé!
veszprém, fejér megyéből telt pár keres hellyel rendelkező bi fiut ,bi párt barátságra és más jóságokra monti6974@citromail.hu
párral lányal ismerkednénk
Sziasztok
Március-április hónapban wellness napok eltöltésére keresem hölgy partnerem. (Keszthely mellett)
Hely le van foglalva Neked csak el kell jönnöd.
Fiatal bevállalós hölgy személyében.
Én 26 éves 175 magas normál testalkatú srác vagyok.
Fényképes bemutatkozó leveleket várok a :
kistyson@index.hu
címre
ott megbeszéljük a részleteket.
Március-április hónapban wellness napok eltöltésére keresem hölgy partnerem. (Keszthely mellett)
Hely le van foglalva Neked csak el kell jönnöd.
Fiatal bevállalós hölgy személyében.
Én 26 éves 175 magas normál testalkatú srác vagyok.
Fényképes bemutatkozó leveleket várok a :
kistyson@index.hu
címre
ott megbeszéljük a részleteket.
veszprém, fejér megyéből telt pár keres hellyel rendelkező bi fiut ,bi párt barátságra és más jóságokra
Sziasztok!
30-as házaspár keres bi lányt harmadiknak. A hölgy nálunk molett, legyél te is az. Kezdők vagyunk... Van a társkeresőben is adatlapunk.
30-as házaspár keres bi lányt harmadiknak. A hölgy nálunk molett, legyél te is az. Kezdők vagyunk... Van a társkeresőben is adatlapunk.
Sziasztok!
tomix33x@hotmail.hu
MSN
tomix33x@hotmail.hu
MSN
párral ismerkednénk
Sziasztok!
Kezdö bi srác Párt partnert keres.Helyem van!
telt mackós partnerekel ismerkednénk ez lenne az elsö
Budapesti 22 éves srác vagyok. Telt , ápolt nőt keresek hosszabb távú szexkapcsolatra.