Kényeztetnék egy kedves, telt hölgyet 50-ig. MSN/mail: galippo@citromail.hu
Sziasztok! Valóban masszőr fiu,aki nagy mackó keres hölgyeket,vagy olyan párt ahol a hölgy szereti a masszázst!! békés,hajdu megye!
28 éves pasi vagyok,és Nőt keresnék!Kor nem számít,csak legyél ápolt!
Ami fontos:nem csak levelezgetni szeretnék!!!!
Várom a jelentkezőt belső üzenettel,vagy a fantzom25k@citromail.hu .e-mail címre!!!!
Ami fontos:nem csak levelezgetni szeretnék!!!!
Várom a jelentkezőt belső üzenettel,vagy a fantzom25k@citromail.hu .e-mail címre!!!!
Sziasztok Párt keresek ma estére és hosszu távra!Irjatok!
36 éves,jóképű,diszkrét férfi vagyok.Telt,nagycicis hölgyet kényeztetnék,vagy párokhoz csatlakoznék. Bp,és környéke.
telt duci molett hölgyel ismerkednék
Unatkozó, magányos hölgy társaságát/ismeretségét keresem kötetlen sexkapcsolat céljából.
MSN/mail: galippo@citromail.hu
Ha Székesfehérváron élsz és elmúltán 40.
Ha nem élsz kapcsolatban és szabadidődet szívesen töltenéd egy ötvenhez közeli pár (férfi és nő) társaságában.
Ha tudsz szeretni és nemcsak szeretkezni.
Ha kedveled a telt női formákat és heteroszexuális férfi vagy.
Ha hosszútávra tervezel, és nem ijedsz meg az érzelmeidtől, esetleg búvóhelyed is van a meghitt órákhoz.
Akkor írj!
luca@c2.hu
Ha nem élsz kapcsolatban és szabadidődet szívesen töltenéd egy ötvenhez közeli pár (férfi és nő) társaságában.
Ha tudsz szeretni és nemcsak szeretkezni.
Ha kedveled a telt női formákat és heteroszexuális férfi vagy.
Ha hosszútávra tervezel, és nem ijedsz meg az érzelmeidtől, esetleg búvóhelyed is van a meghitt órákhoz.
Akkor írj!
luca@c2.hu
SZIasztok !
Szívesen ismerkednék,egy kedves házaspárral.Akár csak 3. nézőként is izgalmas lehetne/ kezdésnek /,természetesen a hölgy örömére. Ha gondoljátok irjatok Nekem. Formásan teltség előny.
Izgalmas gondolat ....29 174 70 F.v.ok az ország keleti feléből. baalas@freemail.hu
Szívesen ismerkednék,egy kedves házaspárral.Akár csak 3. nézőként is izgalmas lehetne/ kezdésnek /,természetesen a hölgy örömére. Ha gondoljátok irjatok Nekem. Formásan teltség előny.
Izgalmas gondolat ....29 174 70 F.v.ok az ország keleti feléből. baalas@freemail.hu
duci mackós párral ismerkednénk
Párokkal ismerkednénk.
Molett hölgytagú párhoz csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére!
globaltec@freemail.hu
globaltec@freemail.hu
házaspárral ismerkednénk
Sziasztok! Keresünk bi beállitotságú hölgyet, lányt max 35 éves korig Esztergom környékéről.( ismerkednénk párokkal is a férfi bi kizárva) Szóló pasit nem keresünk.
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
Párokat keresünk!
Részletek az adatlapon!

Részletek az adatlapon!
duci telt mackós párral ismerkrdnénk
Párokkal ismerkednénk.
házaspárral ismerkednénk
Unatkozó, magányos hölgy társaságát/ismeretségét keresem kötetlen sexkapcsolat céljából. Párohoz is csatlakoznék, de csak a hölgy örömének fokozása céljából!
Somogyi pár párt keres.gost03@ citromail.hu