Párt keresünk szexre.
182/80/33 pasi, kellemes intim mérettel csatlakozna párhoz a hölgy örömére, vagy kényeztetne egy elhanyagolt, unatkozó hölgyet. Diszkréció adott, utazni tudok! Msn/mail: galippo@citromail.hu
szivesen ismerkednék lánnyal párral súj korhatár nélkül
Sziasztok
32 éves mackós pasi keres nőt, vagy hetero párt, részleteket e-mailon:
Peter776201@gmail.com
Peter776201@gmail.com
házaspárral lánnyal ismerkednénk
Duci lányokat-fiúkat keresek kötetlen szexre 18-40 között...
luv.from.stefan@gmail.com
luv.from.stefan@gmail.com
duci mackós pár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Sziasztok Somogy megyei 34éves férfi vagyok szívesen csatlakoznék Párokhoz a Hölgy örömére helyem van de utazni is tudok ha kell Valós Párokat keresek akik komolyan gondolják a 3-as sexet remélem van ilyen...Somogy-Veszprém-Fejér megyéből keresek elsősorban email:suzukigs@freemail.hu ide várom a leveleket
duci mackós lánnyal párral ismerkednék
Kár, hogy olyan messze laktok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 01. vasárnap 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 01. vasárnap 06:35
Törölt felhasználó (427754)

Olyan pasit vagy párt keresünk, akik komolyan gondolják azt, hogy szeretkezni akarnak és nem csak levelezni. Eddig siralmas a tapasztalatunk ezen a téren, de talán pont téged/benneteket keresünk. Ha szeretnél/szeretnétek beszállni egy 30-as párhoz, akkor jelezd/jelezzétek a monirobi10@freemail.hu címünkre. Telefonszámot kérünk és hívunk. A többit megbeszéljük szóban. Várjuk a jelentkezőket!
duci mackós házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
sziasztok a nevem Zsolt 18 vagyok és olyan lányokat keresek akik szeretik a nagyon de nagyon de mackós pasikat akinek felkeltetem az érdeklődését az kérem jelezzen itt vagy az emailomon zzspr@freemail.hu
Sziasztok
Peter776201@gmail.com
Peter776201@gmail.com
házaspár vagyunk duci mackós hasonló alkatu párral ismerkednénk
Olyan pasit vagy párt keresünk, akik komolyan gondolják azt, hogy szeretkezni akarnak és nem csak levelezni. Eddig siralmas a tapasztalatunk ezen a téren, de talán pont téged/benneteket keresünk. Ha szeretnél/szeretnétek beszállni egy 30-as párhoz, akkor jelezd/jelezzétek a monirobi10@freemail.hu címünkre. Telefonszámot kérünk és hívunk. A többit megbeszéljük szóban. Várjuk a jelentkezőket!
Sziasztok!
Molett hölgyet keresek szexpartnernek, előny a 45 év feletti életkor.
Molett hölgyet keresek szexpartnernek, előny a 45 év feletti életkor.
sziasztok
duci érett nőt, párt keresek én vékony pasi vagyok
duci érett nőt, párt keresek én vékony pasi vagyok
Szia.ha férfit kerestek:nevada2@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 29. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 29. csütörtök 08:33
Törölt felhasználó (757125)

duci mackós pár vagyunk ismerkednénk
duci mackós pár vagyunk ismerkednénk
fiatal kecskeméti srác idösebb hölgyel ismerkedne...