hagyj üzit itt érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 15. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 15. kedd 20:34
Törölt felhasználó (456352)

sziasztok telt lányt azonyt párt keresek
sziasztok telt lányt azonyt párt keresek
vannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 14. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 14. hétfő 14:02
Törölt felhasználó (347997)
VIP

vannak-e itt duci hölgyek akiknek a"szeretöje"lehetnék? esetleg egy duci pár akiknek a hazi baratjuk? tyimpa@hotmail.com msn
vannak-e itt duci hölgyek akiknek a"szeretöje"lehetnék? esetleg egy duci pár akiknek a hazi baratjuk? tyimpa@hotmail.com msn
Nagyon sürgősen ma estére kell nekem egy több órára vállalkozó,szexéhes pasi,szabolcsból 30 körüli,fehérbőrü esetleg kéglivel,autoval rendelkező.Én fehér bőrü molett,30 as nő vok. irj msn ..eva1591@windowslive.com
Szia!
23 éves debreceni srác vagyok. Még mindig SZŰZ vagyok. Olyan lányok, nők jelentkezését várom, akik bevezetnének az élvezetek birodalmába. Email címem:jimmysix86@gmail.com
23 éves debreceni srác vagyok. Még mindig SZŰZ vagyok. Olyan lányok, nők jelentkezését várom, akik bevezetnének az élvezetek birodalmába. Email címem:jimmysix86@gmail.com
DUCI nagy mellü hölgyeket kényeztetnék hosszabb tavon vagy duci pároknak lennék a hazi baratjuk!! hely kell utazni tudok! TYIMPA@HOTMAIL.COM msn
bp-i 30 -as par vagyunk extra duci nöi taggal keresnénk magas nagydb ffit harmadiknak vagy párt !vékony vagy csak átlagos hapsikat nem! kimondottan nagydb ffit a hölgy kényeztetésére hely kellene és a szombati nap lenne jo ugy este 21 után.jelentkezni a mertezigyjo@freemail.hu ra lehet képpel valamint tel számmal a gyorsabb egyeztetés miatt.
hello mijen célra
(Ez egy válasz husospunci üzenetére (2009. 09. 02. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!
20 éves srác vagyok dunaújvárosból,sportos testalkatom,de imádom a duci lányokat,ezért lányok vagy akár időssebb hölgyek jelentkezését is várom:muklika@citromail.hu
20 éves srác vagyok dunaújvárosból,sportos testalkatom,de imádom a duci lányokat,ezért lányok vagy akár időssebb hölgyek jelentkezését is várom:muklika@citromail.hu
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Erősen molett, duci hölgyek, urak, párok fotóit elkészÍteném saját célra vagy a netre, normáltól a perverzig.
36/185/86 pesti fiatalember vagyok.
36/185/86 pesti fiatalember vagyok.
Sziasztok
Pesti mackós srác vagyok, szeretnék valami érdekeset csinálni. Hölgyet keresek,
vagy csatlakoznék párhoz is.
Irjatok: viknew@gmail.com
Pesti mackós srác vagyok, szeretnék valami érdekeset csinálni. Hölgyet keresek,
vagy csatlakoznék párhoz is.
Irjatok: viknew@gmail.com

Dundi hölgyeket keresek illetve duci parokat 3as eggyütt létekre!!Hely kell utazni tudok! tyimpa@hotamil.com msn

Eger
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 03. csütörtök 13:43
Törölt felhasználó (413239)

Helló,honnan kerestek? Én Kom -Eszt.megye nevada2@freemail.hu
Sziasztok
Bp-i 36 éves nemfüggetlen pasi vagyok átlag mérettel szivesen csatlakoznék
szahu@citromail.hu (Ez egy válasz husospunci üzenetére (2009. 09. 02. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp-i 36 éves nemfüggetlen pasi vagyok átlag mérettel szivesen csatlakoznék
szahu@citromail.hu (Ez egy válasz husospunci üzenetére (2009. 09. 02. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló,honnan kerestek? Én Kom -Eszt.megye nevada2@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 02. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 02. szerda 14:50
Törölt felhasználó (436025)

sziasztok szexpartnert keresünk mi duci mackós pár vagyunk
52-éves szóló nem függ.pasi?nevada2@freemail.hu
(Ez egy válasz husospunci üzenetére (2009. 09. 02. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Molett nagymellű 34 éves nő és 32 éves átlagos testalkatú párja, hasonló alkatú párt keres közös nudizáshoz Pest megyéből! Képek vannak fent rólunk!