Sziasztok.180 78 30 fekete hajú barna szemű ápolt normális diszkrét a szexben sok mindenre nyitott független Szolnoki férfi vagyok /kép van fent rólam/. Elsősorban hölgyet keresek baráti és szex kapcsolatra de párhoz is szívesen csatlakoznék.Kortól függetlenül írjatok bátran ickepicke@citromail.hu
Sziasztok.180 78 30 fekete hajú barna szemű ápolt normális diszkrét a szexben sok mindenre nyitott független Szolnoki férfi vagyok /kép van fent rólam/. Elsősorban hölgyet keresek baráti és szex kapcsolatra de párhoz is szívesen csatlakoznék.Kortól függetlenül írjatok bátran ickepicke@citromail.hu
Sziasztok!Pár vagyunk 28/35 évesek!Duci hölgyet keresünk aki szívesen csatlakozna hozzánk harmadiknak !Szabolcs megyeiek vagyunk,átlagosak! msn: pillango810818@hotmail.com
Sziasztok.
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu Szexuálisan elhanyagolt asszonyok és lányok leveleit is várom.
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu Szexuálisan elhanyagolt asszonyok és lányok leveleit is várom.
Gyönyörű 40-es, 50-es Hölgyek! Csodás telt formák! Kívánlak benneteket! Budapesti 46 éves karakteres, jóképű férfi imádja a 69-et! Vágyom mindenedrea kebledre, a posidra, az orgazmusod ízére! Kérj bármit, bármikor! Legyél az enyém most rögtön! Kívánlak még ma!
Írjatok, képet küldök magamról: atlee@eliteday.com
Írjatok, képet küldök magamról: atlee@eliteday.com
Erősen duci, pesti párt kényeztetne egy 35/185/86 pesti bi fiú.
baloon72@citromail.hu
baloon72@citromail.hu

sziasztok Ricsi vagyok VESZPRÉM MEGYÉBŐL(Veszprém-pápa vonal) 22éves 177 magas szőke haj,kék szem, sportos testalkat. Párokhoz csatlakoznék, esetleg lányokat kényeztetnék 20/5öm-mel. várom a leveleket akár itt a GG-n vagy e-mailban tinem2@freemail.hu
Zalai srác párokhoz vagy hölgyhöz csatlakozna
ocsi740313@freemail.hu
ocsi740313@freemail.hu
Győri, vagy Győr környéki 40 év feletti hölgyet keresek tisztán szex kapcsolatra! Anyagiak kizárva!
Én egy 29 éves ffi vagyok!
highlander6@freemail.hu
Én egy 29 éves ffi vagyok!
highlander6@freemail.hu
Sziasztok..hölgyet keresek a Dunántulrol ill. Közép Magyaro.-rol..én 188-100-34éves pasi vagyok. nagyfonok75@freemail.hu
Sziasztok! Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 35-45 éves hölgyet! Bp.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Kérlek jelentkezz! email: sony309@gmail.com
sziasztokduci mackós pár vagyunk duci mackós párral ismerkednénk kinyal33@citromail.hu
Sziasztok!Teltebb idomokkal rendelkező nő vagyok!Várom azoknak a férfiknak a jeletkezését, akik szeretnék szét dugni a borotvált puncimat.Akár a férjem jelenlétében is.Borotvált farok feltétel.Debrecen és környékéről várom a jelentkezőket . n.toth@indamail
sziasztok Ricsi vagyok VESZPRÉM MEGYÉBŐL(Veszprém-pápa vonal) 22éves 177 magas szőke haj,kék szem, sportos testalkat. molett nőket kényeztetnék 20/5öm-mel. várom a leveleket akár itt a GG-n vagy e-mailban tinem2@freemail.hu
sziasztok duci mackós párokat keresünk kisfarok14@citromail.hu
HELLYEL rendelkezö duci hölgyekkel vagy duci párokkal ismerkednék!utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msnen varom a jelentkezést!
Sziasztok lányok aki kíváncsi rám jöjjön és jól fogja érezni magát ma.
lacacica000@hotmail.com
lacacica000@hotmail.com
SZia! kedves Edit szivessen ismerkednék 35 é 175cm 95 kg bp i srác vagyok. kic70@freeamil.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 12. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 12. kedd 13:02
Törölt felhasználó (334574)

Szia!Duci is vagyok és ismerkedni is szeretnék.n63edit@citromail.hu
Szia!Duci is vagyok és ismerkedni is szeretnék.n63edit@citromail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 11. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 11. hétfő 22:19
Törölt felhasználó (347997)

vannak-e itt duci hölgyek vagy ilyen hölgytagu párok akik ismerkednének?tyimpa@citromail.hu-ra irjatok!