szija én szivesen beszélnék dolgokat veled meg rejtenék el dolgokat:P
spszabi@hotmail.com az msn (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 28. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 28. szombat 22:58
spszabi@hotmail.com az msn (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 28. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (334574)

Szia aox69!
Nem vagyok pesti,de néha jól jönne egy kis kiruccanás.Megbeszéljük?n63edit@citromail.hu
Nem vagyok pesti,de néha jól jönne egy kis kiruccanás.Megbeszéljük?n63edit@citromail.hu
Szió!
Párhoz zalai fiú beszállna!ocsi740313@freemail.hu
Párhoz zalai fiú beszállna!ocsi740313@freemail.hu
Csinosan telt (max.60 kg) nagy mellű szeximádó lányt keresek mindíg álló farkamnak.
allofasz@citromail.hu
allofasz@citromail.hu
Sziasztok! 176-120-35 éves férfi vagyok.Orálmániás.Ápolt hölgyek jelentkezését várom Budapestről,Pest-megyéből. oralman@citromail.hu
Sziasztok. Laci vagyok. 188-101-34 éves pasi.telt hölgyet keresnék a dunántulrol..nagyfonok75@freemail.hu
Abony-Nagykáta-Jászberény-Szolnok közelében nincs egy telt alkatú nő se? :(
motorospasi27@freemail.hu (csak mail)
motorospasi27@freemail.hu (csak mail)
32/168 intelligens,ápolt, mackós srác, 18-35 közötti hölgyet keres Pesten vagy környékén, hétköznapi találkához.
werfgegier@citromail.hu
werfgegier@citromail.hu
Szia aox69!
Nem vagyok pesti,de néha jól jönne egy kis kiruccanás.Megbeszéljük?n63edit@citromail.hu (Ez egy válasz aox69 üzenetére (2009. 02. 28. szombat 01:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 28. szombat 01:34
Nem vagyok pesti,de néha jól jönne egy kis kiruccanás.Megbeszéljük?n63edit@citromail.hu (Ez egy válasz aox69 üzenetére (2009. 02. 28. szombat 01:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló! 46 éves, fiatalos, vékony, magas, karakteres budapesti pasi keres duci, korban hozzáillő hölgyet, imádni tudnám minden rezdülését....
atleemo@gmail.com
atleemo@gmail.com
Helló! 46 éves, fiatalos, vékony, magas, karakteres budapesti pasi keres duci, korban hozzáillő hölgyet, imádni tudnám minden rezdülését....
atleemo@gmail.com
atleemo@gmail.com
Sziasztok!
29 éves ffi vok!
Győri vagy esetleg Győr környéki 40-55 év közötti hölgyet keresek levelezésre, szimpátia esetén tartós szexkapcsolatra!
KIZÁRÓLAG ELLENSZOLGÁLTATÁS NÉLKÜL!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
29 éves ffi vok!
Győri vagy esetleg Győr környéki 40-55 év közötti hölgyet keresek levelezésre, szimpátia esetén tartós szexkapcsolatra!
KIZÁRÓLAG ELLENSZOLGÁLTATÁS NÉLKÜL!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
35/185/85 pesti pasi erősen duci szintén pesti párt keres, kor megkötése nélkül.
baloon72@citromail.hu
baloon72@citromail.hu
32/168 intelligens,ápolt, mackós srác, 18-35 közötti hölgyet keres Pesten vagy környékén, hétköznapi találkához.
werfgegier@citromail.hu
werfgegier@citromail.hu
sziasztok!
telt alkatu hölgyet vagy párhoz is szivesen csatlakoznék
erős test alkatu pest megyei 44éves férfi vagyok
fecke1@citromail.hu
telt alkatu hölgyet vagy párhoz is szivesen csatlakoznék
erős test alkatu pest megyei 44éves férfi vagyok
fecke1@citromail.hu
Sziasztok!
34 éves érdi srác vagyok, a teltebb formájú hölgyek nagy tisztelője, kedvelője... élvezetes pillanatok kedvéért ismerkednék...shalala@citromail.hu
34 éves érdi srác vagyok, a teltebb formájú hölgyek nagy tisztelője, kedvelője... élvezetes pillanatok kedvéért ismerkednék...shalala@citromail.hu
sziasztok duci mackós pár vagyunk hölgyeket párokat keresünk kinyal33@citromail.hu
Molett duskeblü hölgyekkel ismerkednék akik rendelkeznek buvohellyel vagy hasonlo duci párokkal!tyimpa@citromail.hu-ra irjatok
Telt lányt keresek akár egy vagy több találkozás reményében. Sportos, 26 éves, pesti srác vagyok vastag farokkal.
E-mailem: simoned@citromail.hu
E-mailem: simoned@citromail.hu
Szasztok!32 éves Debreceni srác vagyok borotvált farokkal, imádom a teltebb vagy duci csajokat,ezért is itt keresek szex partnert teltebb lányok személyében.perverzke@indamail.hu
Szia!
Ha győri 30 feletti érett telt lány vagy, kérlek írj nekem. Felmegyek hozzád, simogatlak, masszírozlak és a nyelvemmel kényeztetlek, ameddig csak szeretnéd.
Üdv.: Robi
e-mail: shutka@freemail.hu
Ha győri 30 feletti érett telt lány vagy, kérlek írj nekem. Felmegyek hozzád, simogatlak, masszírozlak és a nyelvemmel kényeztetlek, ameddig csak szeretnéd.
Üdv.: Robi
e-mail: shutka@freemail.hu
Sziasztok!
Győrben és környékén Nyugat- Dunántúl. ismerkednék 27-50év közötti telt hölggyel párral hosszútávra..
Párokhoz csak a hölgy örömére.
Én 183c 89kg 23éves szőke rövid hajú kék szemű ápolt intelligens hetero srác vagyok.
Imádok puncit nyalni, önzetlenül kényeztetni.
A tőlem idősebb érettebb telt lányokat hölgyeket szeretem.
Van tapasztalatom hármasban.
várom a kedves jelentkezőket, üdv.
sandro2@freemail.hu
Győrben és környékén Nyugat- Dunántúl. ismerkednék 27-50év közötti telt hölggyel párral hosszútávra..
Párokhoz csak a hölgy örömére.
Én 183c 89kg 23éves szőke rövid hajú kék szemű ápolt intelligens hetero srác vagyok.
Imádok puncit nyalni, önzetlenül kényeztetni.
A tőlem idősebb érettebb telt lányokat hölgyeket szeretem.
Van tapasztalatom hármasban.
várom a kedves jelentkezőket, üdv.
sandro2@freemail.hu