Sziasztok. Hölgyekkel ismerkednék lazára 28-45év között..én 188-103-34éves pasi vagyok..Fejér-Somogy-Veszp.- Tolna m. nagyfonok75@freemail.hu
sZERETNEK MEGISMERNI egy olyan telt parral akikkel megvalosithatnam a vagyamat!vannak-e itt??tyimpa@hotmail.com msn varlak!hely kell utazni tudok!
Szia.Aktuális még a dolog??
(Ez egy válasz carina23 üzenetére (2009. 06. 29. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 29. hétfő 22:30

Sziasztok! Én egy 23 éves bp-i biszex molett (165/85)lány vagyok. Lányt, Fiút vagy párt keresek kellemes időtöltésre. Olyan partnert keresek akivel vagy akikkel gátlások nélkül lehet élvezni egymást.
Ha érdekel egy szőke hajú kék szemű lány, ne habozz írj nekem itt vagy a carina23@citromail.hu címre. Csók

sziasztok duci mackós pár vagyunk ismerkednénk hölgyel párokkal kinyal33@citromail.hu
sziasztok párhoz hölgyhöz csatatlakoznék 35 éves vagyok 23/ 5 180cm magas akit érdeklek irjon uzit és válaszolok de csakis komoly szándékuak szabolcs és környéke
E-mail cim javítás.icur39@citromail.hu Bocsi,mindenkitől elnézést aki írt.

Sziasztok,
29-31 éves telt alkatú kisgyerekes pár vagyunk. Szombaton, azaz holnap megyünk Délegyházára. Hasonló párt, partnereket keresünk közös nudizáshoz, ismerkedéshez...
n9000@freemail.hu
29-31 éves telt alkatú kisgyerekes pár vagyunk. Szombaton, azaz holnap megyünk Délegyházára. Hasonló párt, partnereket keresünk közös nudizáshoz, ismerkedéshez...
n9000@freemail.hu
kicsit molett 39éves nő,30 feletti férfit keres harmadiknak férje mellé.Veszprém-megyéből.Hencegők és farokverők kíméljenek.e-mail.: icur39@ hotmail.com
dundi szabolcsi,fehérbőrü nem borotvált nagy mellü ,35 éves elhanyagolt feleség jóképü magas,sötét hajú pasit keres 27- .búvóhely szükséges kocsi táv miatt kell.emil cim-vyrag36@citromail.hu
igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 13. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 13. hétfő 21:45
Törölt felhasználó (347997)

Sziasztok!Vannak-e itt olyan telt duci párok akikkel megvalosithatnam a vagyamat? tyimpa@hotmail.com msn
Pesti, kifejezetten kövér, molett párt keresek kortól függetlenül, ahol a pár férfitagjával /aki 140kg körüli/ a bi megengedett a feleség jelenlétéban, ill. bevonásával. Mindenre nyitott, pesti, 36/185/86 bi fiatalember vagyok.
Sziasztok
Párhoz,hölgyhöz szeretnék csatlakozni,közös örömökre)
42/180/84 17/4borotvált,és nagyon aktív) imádok kényeztetni,nyalakodni,és nagyokat szeretkezni reggelig)
Párhoz,hölgyhöz szeretnék csatlakozni,közös örömökre)
42/180/84 17/4borotvált,és nagyon aktív) imádok kényeztetni,nyalakodni,és nagyokat szeretkezni reggelig)
Sziasztok!Vannak-e itt olyan telt duci párok akikkel megvalosithatnam a vagyamat? tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok!
27 éves srác keres titkos kapcsolatra 18-50 év között hölgyeket.
Párokhoz is csatlakozom csak abban még kezdő vagyok. Nagyon szeretek nyalni. Akit érdekel és szeretne rólam többet meg tudni az írjon a pgy24@freemail.hu címre.
27 éves srác keres titkos kapcsolatra 18-50 év között hölgyeket.
Párokhoz is csatlakozom csak abban még kezdő vagyok. Nagyon szeretek nyalni. Akit érdekel és szeretne rólam többet meg tudni az írjon a pgy24@freemail.hu címre.
Szia Carina!
Szívesen taliznék veled.
Én 28 éves, ápolt, intelligens, illedelmes hetero pasi vagyok. Megbeszélés szerint bármi szóba jöhet amit szeretnél.
Várom válaszod, szió
rolandbeck@freemail.hu (Ez egy válasz carina23 üzenetére (2009. 06. 29. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 29. hétfő 22:30
Szívesen taliznék veled.

Én 28 éves, ápolt, intelligens, illedelmes hetero pasi vagyok. Megbeszélés szerint bármi szóba jöhet amit szeretnél.
Várom válaszod, szió
rolandbeck@freemail.hu (Ez egy válasz carina23 üzenetére (2009. 06. 29. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Én egy 23 éves bp-i biszex molett (165/85)lány vagyok. Lányt, Fiút vagy párt keresek kellemes időtöltésre. Olyan partnert keresek akivel vagy akikkel gátlások nélkül lehet élvezni egymást.
Ha érdekel egy szőke hajú kék szemű lány, ne habozz írj nekem itt vagy a carina23@citromail.hu címre. Csók

Bocsi, a válasz erre sort elnéztem. Az előbbi válaszunk nem jason666-nak szól, hanem nektek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 22:07
Törölt felhasználó (436025)

jó lenne ha lenne duvi mackós telt pár mert még ilyenekkel nem találkoztunk és jó lenne ha bátrabbak lennének írjatok pár vagyunk kinyal33@citromail.hu
Sziasztok! Mi egy telt pár vagyunk és szívesen felvennénk veletek a kapcsolatot. A monirobi10@.freemail.hu címünkre írhattok bővebben.
FELHIVÁS!szabolcs megyéböl keresek ,jóképü magas sötét hajú szemü közeli 30-as pasit,hetero szex kapcsolatra.Én nagyon kövér mázsa körüli csunya,nem borotvált , házas fekete 35 éves nő vagyok. autó táv miatt,és búvóhely is szükséges. emil cim:vyrag36@citromail.hu
tELT DUCI hölgytagu párral vagy duci hölggyel ismerkednék! tyimpa@hotmail.com msn
sziasztok, párt, házaspárt keresek.... 36˛/188/ 18/6.5 vagyok..... kor alkat mellékes... partkeresek3@freemail.hu hely van...........bp környéke....