sziasztok!21éves 175cm 95kgh macisn pasi beszállna párokhoz!ha érdekel titeket az s.gyula@freemail.hu címen elérhettek!
sziasztok
sziasztok
Sziasztok! kellemesen telt pár vagyunk, és ugyanilyen kellemesen telt párt keresünk szombat estére. Max 40-korik. Mindent szabad, de semmi nem kötelező. alkalom72@freemail.hu
sziasztok!molett hölgyeknek lennék a szeretöje vagy hasonlo telt hölgytagu párokat keresnék!hum@freemail.hu
Leányfalu, Esztergom, Komárom és környéke útvonalon keresek melles jófogású lányt 30 fölött. Soványak ne.
Szia Huncutka. Gyms megyei magas vékony hosszúhaju férfi vagyok, szívesen megismernélek. angeln@freemail.hu
(Ez egy válasz huncutka1234 üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 21:39

Van itt olyan 25-35 közötti férfi aki vas megyéből keres telt nőt hosszabb távú kapcsolatra? ha igen irjon.
Szia honnan irsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 21:45
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (332524)

Sziasztok!
Én egy 31 éves, xxl duci (asszem, az mennyi kilóban?) lány vagyok, sajnos minimális tapasztalattal, az is még a kamaszkoromból, de már nagyon vágyom az intim közelségre. Keresem azt a parteremet, akivel be tudnám hozni a lemaradásomat, és aki tudna gyengéden bánni velem, míg gyakorlatot szerzek, és akinek én is örömöt tudnék szerezni. E- mail címem: buckup@citromail.hu Ha esetleg Téged érdeklek, kérlek írj! Sziasztok!
Én egy 31 éves, xxl duci (asszem, az mennyi kilóban?) lány vagyok, sajnos minimális tapasztalattal, az is még a kamaszkoromból, de már nagyon vágyom az intim közelségre. Keresem azt a parteremet, akivel be tudnám hozni a lemaradásomat, és aki tudna gyengéden bánni velem, míg gyakorlatot szerzek, és akinek én is örömöt tudnék szerezni. E- mail címem: buckup@citromail.hu Ha esetleg Téged érdeklek, kérlek írj! Sziasztok!
www.bighappiness.blog.hu-----majd olvassátok, ha ráértek----www.bighappiness.blog.hu
nincs duci mackós telt lány aki szeretne telt párommal és mackós srácal ismerkedni
Sziasztok!
Diszkrét kötetlen kapcsolatra keresek miskolci ápolt,vonzó,... hölgyet.31 pasi vagyok
Sony.77@freemail.hu
Diszkrét kötetlen kapcsolatra keresek miskolci ápolt,vonzó,... hölgyet.31 pasi vagyok
Sony.77@freemail.hu
Sziasztok!
Nagy intim mérettel rendelkező férfit keresek tartós szex kapcsolatra.Szeretném kipróbálni néger fiúval!
kristina33@freemail.hu
Nagy intim mérettel rendelkező férfit keresek tartós szex kapcsolatra.Szeretném kipróbálni néger fiúval!
kristina33@freemail.hu
Sziasztok!
35 éves férfi vagyok, szivesen ismerkednék párokkal, hölgyekkel Budapest és környékén.Msn és email címem:
szamoca33@citromail.hu.
35 éves férfi vagyok, szivesen ismerkednék párokkal, hölgyekkel Budapest és környékén.Msn és email címem:
szamoca33@citromail.hu.
szia ismerkedünk
2008. 08. 05. kedd 21:45
Törölt felhasználó (332524)

Sziasztok!
Baranyai, tolnai párokhoz, magányos vagy elhanyagolt hölgyekhez csatlakoznék. 23 éves, magas, átlagos testalkatú srác vagyok óriási potenciával.Kedvelem a hosszú, tartalmas szeretkezéseket. Maximálisan diszkrét, ápolt vagyok. Hely megoldható. fehlac@vipmail.hu
Sziasztok!
nincsenek duci mackó párok?
Sziasztok lányok én most molett, duci, xxl duci lányokat keresek csak szexre ha tényleg érdekell írj a kivancsifiu85@gmail.com Nem harapok!
Sziasztok lányok én most molett, duci, xxl duci lányokat keresek csak szexre ha tényleg érdekell írj a kivancsifiu85@gmail.com
sziasztok!
25 éves mackós budapesti srácként keresek egy érett hölgyet aki szereti az orális kényeztetést.
Szivesen meglátogatlak unalmas estéke,fáradt nap után és forró nyelvemmel addig kényeztetlek amig csak szeretnéd!
Tejszinhabos játékok,méz,csoki bármennyit is öntesz oda
nem marad egy csepp se igérem!(popsit is!)
testalkat nem fontos sőt ducik előnyben!ami fontos az az ápoltásg,diszkréció!!!!
MSN: juarez.bp@hotmail.com
25 éves mackós budapesti srácként keresek egy érett hölgyet aki szereti az orális kényeztetést.
Szivesen meglátogatlak unalmas estéke,fáradt nap után és forró nyelvemmel addig kényeztetlek amig csak szeretnéd!
Tejszinhabos játékok,méz,csoki bármennyit is öntesz oda

testalkat nem fontos sőt ducik előnyben!ami fontos az az ápoltásg,diszkréció!!!!
MSN: juarez.bp@hotmail.com
Sziasztok lányok én most molett, duci, xxl duci lányokat keresek csak szexre
ha tényleg érdekell írj a kivancsifiu85@gmail.com

Sziasztok.Obudai 34 éves fiu hölgyet masszirozna.Maximális diszkrécio mellett látogatnálak meg.Probálj ki!