Sziasztok,
28-30 éves kigyermekes Pest megyei pár keres hasonló korú nemdohányzó párt
28-30 éves kigyermekes Pest megyei pár keres hasonló korú nemdohányzó párt
Tata-T.bánya környéki telt hölgyek? nevada2@freemail.hu
sziasztok. borsodi srác vagyok hölgyeket keresnék megyénkböl, irjatok csajok.harry0z@msn.com
Sziasztok!
35 éves férfi vagyok, szivesen beszállok párokhoz Budapest és környékén mindkét fél örömére.Msn és email címem:
szamoca33@citromail.hu
35 éves férfi vagyok, szivesen beszállok párokhoz Budapest és környékén mindkét fél örömére.Msn és email címem:
szamoca33@citromail.hu
Sziasztok lányok!Debreceni csajokat vagy környékbelit keresek(telt vagy vékony) bármilyen kapcsolat,akár bulizás is szóba jöhet.Email címem:Hukriszmas@freemail.hu
hali!!Felvettelek msn re !
(Ez egy válasz kgabi32 üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 12:41

Sziasztok!
35 éves bi férfi vagyok. Szeretnék veletek megismerkedni. Msn és email címem: szamoca33@citromail.hu.
Gabi
35 éves bi férfi vagyok. Szeretnék veletek megismerkedni. Msn és email címem: szamoca33@citromail.hu.
Gabi
Békés megye és környékéröl ismerkednék,telltebb hölgyekkel!
sziasztok .hölegyet keresek(kizárolag győrből)
Sziasztok! Ha esetleg olvassa a soraimat egy bp-i, 40 feletti, telt (vagy akár nőiesen extraduci)Hölgy, aki imád szopni, kölcsönösen franciázni, írjon bátran..nem harapok..nagyot! Én 30é bp-i fiú vk, akit az érett, buja, husi Nők nagyon izgatnak!!! Írsz? szexplorer@citromail.hu
Sziasztok! 30 éves bp-i srác vk, hellyel rendelkező középkorú Nővel ismerkednék 45-60-ig, aki imád szopni! Alkat nem mérvadó,(extraducit is szeretem) ápoltság és fantázia a szexben..az igen! Htávon, érdekmentesen lennék a szeretője!!! Írj és ismerkedjünk meg...élvezni fogod! e-mail címem: szexplorer@citromail.hu Csókok ODA!!!
sziasztok!
23 éves elöször próbálkozó pár vagyunk. a lány telt-duci nálunk.
keresünk budapesti, hellyel rendelkező párt. esetleg harmadikat ha angyon szimpatikus és megtud gyözni.
ápoltság, borotváltság adott és elvárt.
email/msn: parocska23@hotmail.com
E & P
23 éves elöször próbálkozó pár vagyunk. a lány telt-duci nálunk.
keresünk budapesti, hellyel rendelkező párt. esetleg harmadikat ha angyon szimpatikus és megtud gyözni.
ápoltság, borotváltság adott és elvárt.
email/msn: parocska23@hotmail.com
E & P
Írj e-mail címet légyszíves. Ez a privi üzenet nem túl jól müködik...
(Ez egy válasz doranna üzenetére (2008. 03. 09. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 09. vasárnap 11:29

még egy nekifutás:
43 éves, dekoratív, magas, fenekes-hasas-combos, jó mellű nő budapesti FÉRFIT keres - szeretek sakkozni jeligére. Ha lakásod van, az nagyban elősegíti, hogy ne legyen patt a játszma.
43 éves, dekoratív, magas, fenekes-hasas-combos, jó mellű nő budapesti FÉRFIT keres - szeretek sakkozni jeligére. Ha lakásod van, az nagyban elősegíti, hogy ne legyen patt a játszma.
Sziasztok!kecskemeti 32éves nemfügg pasi vagyok!uitt keresek tüzes duci csajszit laza kapcsira!email:gufi75@citromail.hu
Pécsi hölgyek? 22 éves 192/80 barna hajú srác kényeztetne benneteket.
Sziasztok! Szivesen ismerkednénk telt párral. Csak párral. alkalom72@freemail.hu
Szia Doranna!
2 napja írtam Neked üzenetet...
(Ez egy válasz doranna üzenetére (2008. 03. 09. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 09. vasárnap 11:29
2 napja írtam Neked üzenetet...

még egy nekifutás:
sziasztok!
gang bang party-t szervezünk vasárnap estére pestre, még 2-3 srácot keresünk,keressetek privi levélben
gang bang party-t szervezünk vasárnap estére pestre, még 2-3 srácot keresünk,keressetek privi levélben
még egy nekifutás:
Duci vagy extraduci hölgyet keresek Nyugat-Dunántúlról, aki imádja, ha húsos puncikáját jól kinyalják és cickóit magas szinten kényeztetik!
30as nem független pasi keresi méretes oduját kosokoso@freemail.hu Agárd körül várom jelentkezését annak a hölgyeménynek aki ugy gondolja hogy tartos de laza szexkapcsolatra vágyik.