Sziasztok.
Engem olyan lány érdekelne, aki a pasimmal szexelne előttem és az sem zavarná ha néha én is hozzá érek.Telt illetve duci lányok előnyben, 30 éves korig. (duncuska@gmail.com)
Engem olyan lány érdekelne, aki a pasimmal szexelne előttem és az sem zavarná ha néha én is hozzá érek.Telt illetve duci lányok előnyben, 30 éves korig. (duncuska@gmail.com)
30-as szőrös, mackós pasi hölgyet keres, vagy párokhoz csatlakozna de csak a hölgy örömére.werfgegier@citromail.hu
sziasztok!bi telthölgytagu párokkal ismerkednék!Hely kell utazni tudok!hum@freemail.hu ra irjatok!
Sziasztok!
Telt alkatú hölgyeket kényeztetnék!
31 éves fiú vagyok!Hely kellene!
mititkunk@citromail.hu
Telt alkatú hölgyeket kényeztetnék!
31 éves fiú vagyok!Hely kellene!
mititkunk@citromail.hu
sziasztok!21éves 175cm 95kgh macisn pasi beszállna párokhoz!ha érdekel titeket az s.gyula@freemail.hu címen elérhettek!
sziasztok
sziasztok
Sziasztok! kellemesen telt pár vagyunk, és ugyanilyen kellemesen telt párt keresünk szombat estére. Max 40-korik. Mindent szabad, de semmi nem kötelező. alkalom72@freemail.hu
sziasztok!molett hölgyeknek lennék a szeretöje vagy hasonlo telt hölgytagu párokat keresnék!hum@freemail.hu
Leányfalu, Esztergom, Komárom és környéke útvonalon keresek melles jófogású lányt 30 fölött. Soványak ne.
Szia Huncutka. Gyms megyei magas vékony hosszúhaju férfi vagyok, szívesen megismernélek. angeln@freemail.hu
(Ez egy válasz huncutka1234 üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 21:39

Van itt olyan 25-35 közötti férfi aki vas megyéből keres telt nőt hosszabb távú kapcsolatra? ha igen irjon.
Szia honnan irsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 21:45
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (332524)

Sziasztok!
Én egy 31 éves, xxl duci (asszem, az mennyi kilóban?) lány vagyok, sajnos minimális tapasztalattal, az is még a kamaszkoromból, de már nagyon vágyom az intim közelségre. Keresem azt a parteremet, akivel be tudnám hozni a lemaradásomat, és aki tudna gyengéden bánni velem, míg gyakorlatot szerzek, és akinek én is örömöt tudnék szerezni. E- mail címem: buckup@citromail.hu Ha esetleg Téged érdeklek, kérlek írj! Sziasztok!
Én egy 31 éves, xxl duci (asszem, az mennyi kilóban?) lány vagyok, sajnos minimális tapasztalattal, az is még a kamaszkoromból, de már nagyon vágyom az intim közelségre. Keresem azt a parteremet, akivel be tudnám hozni a lemaradásomat, és aki tudna gyengéden bánni velem, míg gyakorlatot szerzek, és akinek én is örömöt tudnék szerezni. E- mail címem: buckup@citromail.hu Ha esetleg Téged érdeklek, kérlek írj! Sziasztok!
www.bighappiness.blog.hu-----majd olvassátok, ha ráértek----www.bighappiness.blog.hu
nincs duci mackós telt lány aki szeretne telt párommal és mackós srácal ismerkedni
Sziasztok!
Diszkrét kötetlen kapcsolatra keresek miskolci ápolt,vonzó,... hölgyet.31 pasi vagyok
Sony.77@freemail.hu
Diszkrét kötetlen kapcsolatra keresek miskolci ápolt,vonzó,... hölgyet.31 pasi vagyok
Sony.77@freemail.hu
Sziasztok!
Nagy intim mérettel rendelkező férfit keresek tartós szex kapcsolatra.Szeretném kipróbálni néger fiúval!
kristina33@freemail.hu
Nagy intim mérettel rendelkező férfit keresek tartós szex kapcsolatra.Szeretném kipróbálni néger fiúval!
kristina33@freemail.hu
Sziasztok!
35 éves férfi vagyok, szivesen ismerkednék párokkal, hölgyekkel Budapest és környékén.Msn és email címem:
szamoca33@citromail.hu.
35 éves férfi vagyok, szivesen ismerkednék párokkal, hölgyekkel Budapest és környékén.Msn és email címem:
szamoca33@citromail.hu.
szia ismerkedünk
2008. 08. 05. kedd 21:45
Törölt felhasználó (332524)

Sziasztok!
Baranyai, tolnai párokhoz, magányos vagy elhanyagolt hölgyekhez csatlakoznék. 23 éves, magas, átlagos testalkatú srác vagyok óriási potenciával.Kedvelem a hosszú, tartalmas szeretkezéseket. Maximálisan diszkrét, ápolt vagyok. Hely megoldható. fehlac@vipmail.hu
Sziasztok!
nincsenek duci mackó párok?
Sziasztok lányok én most molett, duci, xxl duci lányokat keresek csak szexre ha tényleg érdekell írj a kivancsifiu85@gmail.com Nem harapok!