Nőt párt keresek kor alkat nem számít de jobb ha kövér imadok jo hosszan nyalni
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti vagyok.Ismerkednék hölggyel….vagy szimpi párral…..kukkolás …..titkos tali….webkammaszti….ami alakul….irjatok……szép vastag…
Lehet telt alkat is…
Lehet telt alkat is…
Nőt párt keresek kor alkat nem számít imadok sokaig nyalni
Part keresek imadok nyalni dugni szopatni i
Sziasztok!
Szombat késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!!
Szombat késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!!
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Hali! Valakinek görbe farok kell?
Telt nagymellű nőket keresek vagy ilyen tagú párt. Bisex pár is szóba jöhet...
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel......kukkolás....tali...maszti...szex...ami alakul.....szép vastag......
irjatok.....szeretem a telt alkatot....
irjatok.....szeretem a telt alkatot....
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Lányokat, hölgyeket fotóznék csepelen 35 alatt. Helyem van, masszírozni tudok.
Párral ismerkednék aki bi pasit keres.
Sziasztok, telt nőt, vagy párt keresek Siófokról, vagy környékéről.
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Sziasztok beszéljünk
(Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 05:55

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Puncit kènyeztetnèk
Bi ffi tagu párt keresek vagy bibffit kölcsönös orálra kor alkat nem szamitz
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Sziasztok! Hétvégén Párt fogadnánk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.