Sziasztok !

Sziasztok! Ma valaki valami jo program?
csak bp

Szisztok szombatra egy igazi BBW csaj?
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok. Ma este párral ismerkednénk. Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják. Helyünk van.
Sziasztok,duci lányokkal/hölgyekkel ismerkednék,kor nem számít!Privát üzenetben megtalálsz!
sziasztok. ma este párt fogadnánk.
sziasztok Ajkán lenne valaki?????????

Nagy keblu holgyekkel vagy hasonlo dusabb mellu hogytagu parokkal ismerkednek hazibaratnak hosszabb tavra! Hely kell utazni tudok! Belso levelben adjatok elérhetoséget!
nyiregyhazi hellyel rendelkezö telt lanyt holgyet keresek oralisan kenysztetnem..otthonaban..anyagiaktol mentesen..laju85@citromail.hu cimen irjatok..sziasztok
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok.Székesfehérvári 28éves bi pasi(inkább aktiv) vagyok, szivesen csatlakoznek parokhoz, pasihoz vagy holgyhoz
Hölgyet maszíroznék 17.ker és környékén
40éves ápolt férfi

Telt alkatúakat keresek

Nagy keblu holgyekkel vagy hasonlo dusabb mellu hogytagu parokkal ismerkednek hazibaratnak hosszabb tavra! Hely kell utazni tudok! Belso levelben adjatok elérhetoséget!
Párt nőt keresek imádok nyalni dugni szoptatni
Sziasztok,telt cicát keresünk hölgy személyeben.
Hozzank hasonlo (mi is duci pár) duci párokat keresunk 4es gabalyodasra ! Hely kellene utazni tudunk! Belso levelben uzenjetek amiben irjatok le elképzeléseiteket egy elérhetöséggel!
Szia! Valaki esetleg talàlkozna a 4.kerületbe vagy környékén? Minden finomsàgra? Csak aki tényleg talizna!Autom nincs