Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható!30/5789727 Írjatok!! Üdv
Egy telt cicust keresünk hölgy személyében.
Sziasztok egy igazi exrta méretű duci csajt keresek minden jóra
Sziasztok! Párt vagy lányt keresünk! Párnál max 15 cm ff intim lehet! Kalocsa vagy környéke
Sziasztok ! Fiatal 20 -30 koszt keresnenk fiut 3.nak kizarolag hetero alapon !a holgy 43 eves telt imadja sexet !szeretne kiprobalni a harmast! Irj privat uzit mindent !Debrecen Berettyoujfalu!
Sziasztok irj privat uzit!
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2017. 08. 13. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 13. vasárnap 14:09

Jó méretű negyvenes pasi hellyel a telt feleség kényeztetésére???

Zalai duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék!!!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható!30/5789727 Írjatok!! Üdv
telt duci nöket ,asszonyokat keresek somogy ,baranya megyében ,de párokhoz is csatlakoznék ,irj.irjatok
Duci hölgyet vagy párt keresek.....
Negyvenes jó méretű pasihellyel a közelünkből????
Nem vagyok negyvenes de szivesen csatlakoznèk
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2017. 08. 15. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma napközben hölgyek,párok akinek kedve van hozzá beszállnék,kukkolnék vagy csak nudizás,ártatlan masszírozás bármi.Zalaegerszeg és környéke.Mint a képeinkből kiderült bbw imádó vagyok.
Pest megyében, 26eves fiatal srác, combos popsis nőt keresek a mai napra, utazni tudok
Sziasztok!
Ma reggel/delelott autos randi parok, lanyok, fiuk? Delpest/Pest megye. 192/95/35 igenyes bi ffi. vaskos korulmetelt intimmel.
Ma reggel/delelott autos randi parok, lanyok, fiuk? Delpest/Pest megye. 192/95/35 igenyes bi ffi. vaskos korulmetelt intimmel.
Telt alkatúakkal ismerkednék

Ha fontos a méret is ! ...
46/187/97 normális, férfias Budapesti férfi, átlagnál nagyobb intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-614-1035 (csak hivás, ne sms)
Ui: Budapesten kiadó kis lakást keresek,
ha esetleg tudsz valamit elfogadható áron.. jelezd, lehet érdekelne.
Láthatsz még a KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am

46/187/97 normális, férfias Budapesti férfi, átlagnál nagyobb intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-614-1035 (csak hivás, ne sms)
Ui: Budapesten kiadó kis lakást keresek,
ha esetleg tudsz valamit elfogadható áron.. jelezd, lehet érdekelne.
Láthatsz még a KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am

Sziasztok duci csajt keresek minden jóra
Sziasztok vas megyéből keresek hölgyeket!
Ma este?
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv