Sziasztok vas megyéből keresek hölgyeket!
Sziasztok duci csajt keresek minden jóra
Ha fontos a méret is ! ...
46/187/97 normális, férfias Budapesti férfi, átlagnál nagyobb intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-614-1035 (csak hivás, ne sms)
Ui: Budapesten kiadó kis lakást keresek,
ha esetleg tudsz valamit elfogadható áron.. jelezd, lehet érdekelne.
Láthatsz még a KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am

46/187/97 normális, férfias Budapesti férfi, átlagnál nagyobb intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-614-1035 (csak hivás, ne sms)
Ui: Budapesten kiadó kis lakást keresek,
ha esetleg tudsz valamit elfogadható áron.. jelezd, lehet érdekelne.
Láthatsz még a KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am

Telt alkatúakkal ismerkednék

Sziasztok!
Ma reggel/delelott autos randi parok, lanyok, fiuk? Delpest/Pest megye. 192/95/35 igenyes bi ffi. vaskos korulmetelt intimmel.
Ma reggel/delelott autos randi parok, lanyok, fiuk? Delpest/Pest megye. 192/95/35 igenyes bi ffi. vaskos korulmetelt intimmel.
Pest megyében, 26eves fiatal srác, combos popsis nőt keresek a mai napra, utazni tudok
Ma napközben hölgyek,párok akinek kedve van hozzá beszállnék,kukkolnék vagy csak nudizás,ártatlan masszírozás bármi.Zalaegerszeg és környéke.Mint a képeinkből kiderült bbw imádó vagyok.
Nem vagyok negyvenes de szivesen csatlakoznèk
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2017. 08. 15. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Negyvenes jó méretű pasihellyel a közelünkből????
Duci hölgyet vagy párt keresek.....
telt duci nöket ,asszonyokat keresek somogy ,baranya megyében ,de párokhoz is csatlakoznék ,irj.irjatok
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható!30/5789727 Írjatok!! Üdv
Zalai duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék!!!
Sziasztok irj privat uzit!
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2017. 08. 13. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 13. vasárnap 14:09

Jó méretű negyvenes pasi hellyel a telt feleség kényeztetésére???

Sziasztok ! Fiatal 20 -30 koszt keresnenk fiut 3.nak kizarolag hetero alapon !a holgy 43 eves telt imadja sexet !szeretne kiprobalni a harmast! Irj privat uzit mindent !Debrecen Berettyoujfalu!
Sziasztok! Párt vagy lányt keresünk! Párnál max 15 cm ff intim lehet! Kalocsa vagy környéke
Sziasztok egy igazi exrta méretű duci csajt keresek minden jóra
Egy telt cicust keresünk hölgy személyében.
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható!30/5789727 Írjatok!! Üdv
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu