Sziasztok !
Hölgyek vagy párok jelentkezését várom akik szívesen ismerkednének vagy csak beszélgetnének egy normális középkorú férfival (bővebb infó az adatlapomon) !
Köszönettel és tisztelettel: Ducimaci
Hölgyek vagy párok jelentkezését várom akik szívesen ismerkednének vagy csak beszélgetnének egy normális középkorú férfival (bővebb infó az adatlapomon) !
Köszönettel és tisztelettel: Ducimaci
Jövö 7végén ráérö szolnok megyei parral ismerkednenk akik tudnanak fogadni bennunket! Ducik vagyunk mind ketten csak akkor keressetek ha ez nem zavar benneteket! ha tudtok adjatok valami elérhetöseget itt a belsö levélben.sziasztok
Nőt párt keresek imádok nyalni dugni szoptatni kor alkat nem számít csak a higiénia
Sziasztok. Szombat este párt fogadnánk.
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek szex partnernek tini lányt-párt-barátnőket vagy a másik véglet 50-55 fölötti unatkozó hölgyet- párt- barátnőket. Minden érdekel ami élvezetet okoz enyhe perverzítás jöhet. Írjatok bátran, nem harapok (csak ha szeretnéd).
Sziasztok,miskolc környékén keresek duci lányt/feleséget/párt akihez/akikhez csatlakozhatnék!
sziasztok! Telt partnerem kényeztetéséhez keresünk valós,nem kamus párokat,esetleg pasikat ma estére Biudapesten.
Sziasztok!Hölggyel,párral ismerkednék!
Macis pasit keresünk

Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok , Telt duci lányt nőt keresek Pest megye Vác és környéke 65 éves korig én 47év 172cm 75kg barna haj szem átlagos alkat .
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Most ráérő pasit keresünk, aki szereti a molett nőket és szívesen beszállna harmadiknak.
Sziasztok!
Bisex duci férfi keres hölgyet vagy párt esetleg aktiv férfit minden jóra ☺️
Bisex duci férfi keres hölgyet vagy párt esetleg aktiv férfit minden jóra ☺️
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok duci csajt keresek minden jóra kor nemszámít nagy mell nagy segg előny
Sziasztok.Ma estére hölgy partnert keresek egy kellemes este eltöltéséhez, kortól függetlenül pest és környékén! Diszkrét 38 éves pasi vagyok! Tel számom az adatlapomon!
Üdvözletem mindenkinek!
20-as éveiben járó potens és hosszan tartó kemény farokkal rendelkező férfi vagyok, nők és párok akikkel megismernénk egymást, megbeszélhetjük mit szeretnénk egymástól, írjatok rám, utazni is tudok, de jó lenne a környékről.
20-as éveiben járó potens és hosszan tartó kemény farokkal rendelkező férfi vagyok, nők és párok akikkel megismernénk egymást, megbeszélhetjük mit szeretnénk egymástól, írjatok rám, utazni is tudok, de jó lenne a környékről.
Sziasztok!
Itt vagyok!
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2017. 08. 25. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok!

Sziasztok!Mai nap folyamán,hölgy vagy pár,aki ismerkedne?