Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Párt nőt keresek imádok nyalni dugni szoptatni szopni kor alkat nem számít csak a higiénia
Vastag, nagyfarkú férfiakat keresünk cuckold játékokra, gangbangre, párokat párcserére.
Sziasztok!esetleg egy unatkozó hölgyet keresek,minden földi jóra,utazni tudok,Bpest-környéke.
Zala megyei érett nimfomanias nővel ismerkednék nagy punci logo szeméremajkakat imadom privát levelet várok
Sziasztok, fiatal pár keres hosszu tavra párt vagy lányt, nem csak szexre, Szolnok és annak 50km korzetében. Hely van, utazni is tudunk. Adatlapunkon mindent leirtunk.
Sziasztok.Vasárnap estére keresnénk vastag farkú pasit.
Sziasztok! egy hölgyet kényeztetnék,a mai napon,kor alkat nem akadály,Budapesti ápolt nős pasi vagyok,diszkréten,utazni tudok.
veszprémi normál/sportos férfi telt hölgyeket nyalna-dugna

Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti párt keresek mindkét fél örömére.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti párt keresek mindkét fél örömére.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Duci hölgy tagú párt keresek kor nem számít. Pest és pestmegye előny.
Duci hölgyet,feleséget kényeztetnék miskolc környékén!
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek ma esti találkozóra. Helyem Veszprém mellett van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek szex partnernek unatkozó hölgyet- párt- barátnőket. Minden érdekel ami élvezetet okoz enyhe perverzítás jöhet. Írjatok bátran, nem harapok (csak ha szeretnéd).
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Párhoz csatlakoznék házibarátnak hosszú távon,ami fontos a borotváltság,ápoltság,intelligencia a kor alkat nem fontos,de a telt nőket nagyon szeretem.Fejér és környező megyékből keresek 50km távolságon belülPrivibe írjon aki komolyan is gondolja és nem!
Sziasztok! Nyíregyházán keresek idős duci hölgyet napközbeni légyottra!
sziasztok! vannak-e itt olyan nyitott párok akiket szinten izgat a ketten egy punciban dolog! Hely kellene uazni tudok! Belso levélben uzenjetek egy elérhetöséget ha léteztek
Kimondottan húsos, kövér lányt kényeztetnék orálisan viszonzás nélkül is!...privát üzit várom
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu