Sziasztok. Keresünk párokat párcserés kapcsolatra, pasikat hármasra, gangbangre, dél-dunántúlról.
Sziasztok szép jó estét. 25 vagyok és hölgypartnerem keresem egy kis online huncutkodáshoz. Ducik,husisabbak,kövérebbek előnyben.Kor,kinézet mindegy
snap: herczegben92
snap: herczegben92
puszik molett holgyek....

Sziasztok nagymellű,nagyseggű duci csajt keresek egy kis kényeztetésre kor nemszámít
Csatlakozhatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 19. vasárnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 19. vasárnap 10:05

Törölt felhasználó (1340902)

Persze,hogy van

Szia!
Én örömmel csatlakoznék hozzád! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 25. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 25. szombat 11:55
Én örömmel csatlakoznék hozzád! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 25. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2659142)

Telt nőt ki szeretne ma du, este?
Bp. X.XIX.ker

Sziasztok én szivesen csatlakoznék

Telt nőt ki szeretne ma du, este?
Bp. X.XIX.ker

Hajdú,Szabolcs megyei Bi párt keresek. Izgi játékokra.
Pl amíg dugom a feleségedet közben szoplak vagy óvatosan belémhatolhatsz.
Számra ül asszonykád addik szopsz vagy meglovagolsz.
stb.stb
Pl amíg dugom a feleségedet közben szoplak vagy óvatosan belémhatolhatsz.
Számra ül asszonykád addik szopsz vagy meglovagolsz.
stb.stb
Laci vagyok.
46/187/97 átlagos, normális Budapesti férfi... átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-614-1035 (csak hivás, ne sms)
46/187/97 átlagos, normális Budapesti férfi... átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-614-1035 (csak hivás, ne sms)

Sziasztok. Ma este olyanhölgyet vagy párt fogadnánk,ahol a hölgy szereti ha ketten kényeztetik.Mi duci hölgytagu pár vagyunk.
21 éves budapesti srácként, hölgyekkel / párokkal ismerkednék.
Sziasztok! igényes jó szituált pasi igényes hölgy vagy párt keres! Utazni tudok helyet megoldom!
Sziasztok !
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Sziasztok! Győri hölgyet esetleg párt keresünk perverz, kicsit molett de nagyon igényes bi szexpartnernőmmel szerda délelötti szexre! Privátban számcsere és megbeszélünk mindent! Szóló pasik NE!!!!! Utazni nem tudunk!
Sziasztok. Komárom megyéből keresnék egy magányos lányt. egymás előtti meztelenkedéshez.
Persze,hogy van
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 18. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 18. szombat 12:44

Törölt felhasználó (3166152)

Molett hölgyek vannak itt?

Sziasztok! 21 éves srác vagyok szívesen ismerkednék duci hölgyel vagy párral. Üzenetben képet is tudok mutatni.
Sziasztok. Párt, pasikat keresünk, dél-dunántúlról.