Szia, Nagyon szívesen megtudnék rólad többet, hátha valami jó sülne ki belőle
Mit szólsz hozzá ? Puszi P
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 25. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 25. szombat 11:55

Törölt felhasználó (2659142)

Telt nőt ki szeretne ma du, este?
Bp. X.XIX.ker

Egy kis online huncutkodásra keresek kortól kinézettől független duci hölgyet! 25 vagyok
Sziasztok.
Fiatal pàrkènt hètvègère keresünk harmadiknak fèrfit kizàròlag hetero alapon Vàc ès környèkèn. Rèszleteket privibe.
Fiatal pàrkènt hètvègère keresünk harmadiknak fèrfit kizàròlag hetero alapon Vàc ès környèkèn. Rèszleteket privibe.

Olyan pasikat keresnek akiknek teltebb feleseguk van és izgatná ha megdugná egy idegen pasi! Hely kellene utazni tudok! Belso levelben adjatok elérhetoseget!
46/187/97 átlagos, normális Budapesti férfias férfi... átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspár is jöhet.
Házaspár is jöhet.

Párt nőt keresek kor alkat nem számít minél kövérebb vagy azt szeretem
irtam privátot
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Holnap este párt fogadnánk
Kecskemét és környékén partnereket keresek. Bizonyos határokon belül utazni is tudok. Kor alkat mellékes.
Nőt párt keresek kor alkat nem számít minél kövérebb vagy azt szeretem imadok nyalni sokáig dugni szopatni sokminden ennek benne volnek
Sziasztok , telt Lányt vagy idős nőt keresek minden jóra , Pest megye és Vác környéke !
Ma estére keresnék partnert....
Sziasztok.Ma estére keresek hölgyet,párt!
miert hazudsz folyamatosan nem az vagy akinek ki adod magad
(Ez egy válasz Szexre éhes üzenetére (2017. 12. 02. szombat 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméti párt keresek
Vannak-e itt olyan pasik akit izgatna ha megdugjak a feleseget s helyuk is lenne?utazni tudok tav nem gond! Belso levélben uzenjetek ha leteztek!
Vasárnap estére keresnék pasit.....
hazug hazug hazug semmi mas nem vagy
(Ez egy válasz Szexre éhes üzenetére (2017. 12. 02. szombat 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Bük és Sopron környékén keresem hölgy partnerem tabumentes szex kapcsolatra, párokhoz is társulnék. feri196906@freemail.hu