Kedves telt hölgyek!!! Várom jelent képzését aki szeretné hogy jól alaposan kinyalják!!! Mert én megy teszem neki!! Imádom a telt nőket! Pest és környékéről! Ha csak nyalatni akar írjon! !! Várom a peterhorgasz@citromail hu rá várom !!! Igényes negyvenesffi!
Duci kövér tulsujos párt nőt bi ffit keresek játékokra imádok nyalni dugni szopatni
Gyuri +Kati vagyunk.
Március közepére ismerkedő találkozót szervezünk egy Kecskemét közeli tanyán. Alkalmat szeretnénk teremteni ismerkedni vágyó középkorú és idősebb emberek számára.Olyan párokat is várunk akik nyitottak és befogadóak..
Itt nem számít az alkat hiszen nem vagyunk már tinik.
Március közepére ismerkedő találkozót szervezünk egy Kecskemét közeli tanyán. Alkalmat szeretnénk teremteni ismerkedni vágyó középkorú és idősebb emberek számára.Olyan párokat is várunk akik nyitottak és befogadóak..
Itt nem számít az alkat hiszen nem vagyunk már tinik.
Továbbra is keresek telt hölgyet, akit nyalhatnék, akár viszonzás nélkül is

Duci kövér tulsujos párt nőt bi ffit kérések
Sziasztok !
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
képzett masszőrt keresek a hölgynek csak is képzett masszőr aki most tud jönni
Kedves telt hölgyek!!! Várom jelent képzését aki szeretné hogy jól alaposan kinyalják!!! Mert én megy teszem neki!! Imádom a telt nőket! Pest és környékéről! Ha csak nyalatni akar írjon! !! Várom a peterhorgasz@citromail hu rá várom !!! Igényes negyvenesffi!!
Sziasztok!
26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék, akár holnap napközben, utazni tudok.
Képem van fent adatlapomon
privibe írj ha érdekelne
26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék, akár holnap napközben, utazni tudok.
Képem van fent adatlapomon

privibe írj ha érdekelne

Párt nőt bi ffit keresek kor alkat nem számít
Egy kedves,csinos párral ismerkednék.
Egy kedves,csinos párral ismerkednék.
Hello. Pesti telt/duci hölgyel ismerkednék. Tudom h nem ez a legfrappansabb beírás, de a többit megtalálod az adatlapomon. CSAKIS HÖLGYEK !!!
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
Éva 50 éves 164 magas és 58 kg szőke félhosszú hajú,
Én 178 cm magas ,49 éves kivül belül fiatalos barna haju és zöld szemű
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Kedveljük a szex minden formáját
benne vagyunk mindenben tabuk nélkül.kivéve popó sex
Szeretjük az orál , és a
hagyományos szexet bármilyen pózban müvelni
Éva imád nyalni és nagyon jól csinálja de ő is szereti ha egy lány nyalja
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
Szeretjük a 2, 1 valamint az 1-2 felállást
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk.képet kérünk ide
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
Éva 50 éves 164 magas és 58 kg szőke félhosszú hajú,
Én 178 cm magas ,49 éves kivül belül fiatalos barna haju és zöld szemű
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Kedveljük a szex minden formáját
benne vagyunk mindenben tabuk nélkül.kivéve popó sex
Szeretjük az orál , és a
hagyományos szexet bármilyen pózban müvelni
Éva imád nyalni és nagyon jól csinálja de ő is szereti ha egy lány nyalja
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
Szeretjük a 2, 1 valamint az 1-2 felállást
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk.képet kérünk ide
renault68@freemail.hu
Péntek estére keresem partnerem. Szombatra már nem, köszönöm...
Zalai duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék
Kedves telt hölgyek!!! Várom jelent képzését aki szeretné hogy jól alaposan kinyalják!!! Mert én megy teszem neki!! Imádom a telt nőket! Pest és környékéről! Ha csak nyalatni akar írjon! !! Várom a peterhorgasz@citromail hu rá várom !!! Igényes negyvenesffi!!
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek hosszú távra!
Csütörtök délután egy páros négyes Tiszafüred környékén?
Nekünk elég izgalmas volt