sziasztok. ma estére keresünk párt. helyünk van
Telt alkatú hölgyet keresek ma esti rosszalkodásra

Sziasztok telt párok !
Ismerkedjünk !
Írjatok nyugodtan priviben, nem dohányzunk! köszi

Július 29-től pár napot Budapesten töltök. Szimpátián alapuló alkalmi szexkapcsolatra keresek nőt, akit szívesen megvendégelnék budai szállodai szobámban. A hátralévő időben szeretném megkezdeni az ismerkedést a jelentkezőkkel. Részletek privátban.
Sziasztok!
Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra mindkét részől biszex párokat, illetve straponnal rendelkező hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Amennyiben felkeltettem bárki érdeklődését várom privát üzenetét. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.
További szép estét mindenkinek!
Üdv!
Dávid.

Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra mindkét részől biszex párokat, illetve straponnal rendelkező hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Amennyiben felkeltettem bárki érdeklődését várom privát üzenetét. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.
Üdv!
Dávid.

sziasztok, kispöcsű férfi vagyok 180 cm 120 kg, játszanék veletek . nyugatiból eltudtok vinni Érdre és aktus után vissza szállítani ? ? mikor értek rá ? nekem napközben jó jövőhét hétfő
(Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2018. 06. 21. csütörtök 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 21. csütörtök 13:06

Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este párt vagy extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van
Hölgyet,párt keresek hetero alapon péntek-szombat-vasárnap, régióból! Potens, intelligens, nagy farkú férfiként. Írj privát üzenetet!
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este párt vagy extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van
Telt nőket! Kényeztetném! H a van olyan akit érdekel írjon! !! Pest és környékéről! !!!
Sportos férfi keres teltebb nőies hölgyet rendszeres vagy alkalmi talikra.
Sziasztok!
Üdv!
Üdv!
Kaposvár v körny?
Hölgy?
Hölgy?
Kecskemét és Dabas között a közös maszti ra most valaki ?
Autos faszveres, kukkolás
Autos faszveres, kukkolás
A héten Szegeden és környékén, akár napközben is kukkolnék, szájjal kényeztetnék idősebb, teltebb nőket, akár viszonzás nélkül is.
Július 29-től pár napot Budapesten töltök. Szimpátián alapuló alkalmi szexkapcsolatra keresek nőt, akit szívesen megvendégelnék budai szállodai szobámban. A hátralévő időben szeretném megkezdeni az ismerkedést a jelentkezőkkel.
Részletek privátban.

Hétvégére keresünk csajt,párt vagy kis farkú pasit max 16 cm ha annál nagyobb ne is írj
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
Telt nőket! Kényeztetném! H a van olyan akit érdekel írjon! !! Pest és környékéről! !!!!
Vác - Gödöllő vonzáskörzetében keresgélnék.
Not part keresek jatekokra kor alkat nem szamit kover ffi vagyok imadok nyalni dugni szopatni
Zalai duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék