Formásan telt 50 körüli szimpatikus hölggyel barátkoznék.
H.Biharban, írj belső üzenetet ha lètezel.
H.Biharban, írj belső üzenetet ha lètezel.
#16479 ma 07:39 Válasz erre (beta)
Forika
Ma estére keresünk Budapesti hellyen rendelkező férfit,aki beszállna hozzánk 3.nak egy jó kiadós sexhez. Többi az adatlapon. Privátba keressetek
Forika
Ma estére keresünk Budapesti hellyen rendelkező férfit,aki beszállna hozzánk 3.nak egy jó kiadós sexhez. Többi az adatlapon. Privátba keressetek
Sziasztok!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell
), 18/4 potrns, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a jövő héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell

Pár pasi a közelbe hely kell
Sziasztok 8.-án egész éljel pesten leszek párokhoz lányokhoz csatlakoznék és még ki tudja amit érdekel üzeneteket várom.
duci szőrős puncit kényesztetnék
Sziasztok! Ma délelőtt az északi parton?
Sziasztok.34 éves nem független erősen férfias bi fiú vagyok és hölgyeket keresek diszkréten.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok ,
Pécsett esetleg hölgy vagy pár akár mindkét fél örömére ? Helyem van
Pécsett esetleg hölgy vagy pár akár mindkét fél örömére ? Helyem van

Sziasztok! Ma kora délután Budapesten leszek és Lányt vagy Párt keresek egy közös szexhez. Érdeklődni privátban lehet!
Sziasztok!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell wink ), 18/4 potens, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell wink ), 18/4 potens, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek!
Sziasztok 39éves pasi keres párokat lanyokat asszonyokat cserebe othon hazkorul vagy barhol barmit meg csinalok imadok nyalni hosszasan es maszirozni irj privat uzit pusszi Akos voltam
Sziasztok 18éves srác vagyok.
Lány/hölgy partnerem keresem szabadidőm eltöltéséhez!
Kérlek ha rám írsz akkor úgy írj hogy van fent képed és egy kis bemutatkozó szöveget is írsz magadról!
Nekem vannak fent képeim az oldalon!
Nagykáta, Sülysáp, Gyömrő, Budapest útvonalról keresek! Utazni tudok!
RamboJack
Lány/hölgy partnerem keresem szabadidőm eltöltéséhez!
Kérlek ha rám írsz akkor úgy írj hogy van fent képed és egy kis bemutatkozó szöveget is írsz magadról!
Nekem vannak fent képeim az oldalon!
Nagykáta, Sülysáp, Gyömrő, Budapest útvonalról keresek! Utazni tudok!

RamboJack
Sziasztok 31 éves mozgássérült fiú végre szeretne már boldog lenni komoly kapcsolat, kaland, párok szinte minden érdekel és már akár fiú is szóba jöhet. AKIT ÉRDEKLEM ÍRJON ÜZENETET!
Még mindig keresem azt a duci, vagy kövér, széles csípőjű, nagy fenekű, ha lehet természetes szőrzetű hölgyet, akikben forr a szexualitás és mindezt szívesen megosztaná - egyelőre levélben, majd szimpátia esetén élőben is - egy 50 év feletti, sokat tapasztalt, kellemes kinézetű, sportos, nem független férfival. Alapvetések: intelligencia, diszkréció, vágy..élvezet.
18-60 éves korig keresek lányt,asszonyt .hobbim a nyalás hosszasan magyon hosszasan illletve a masszázs en 38eves vagyok 17/5borotvalt merettel rendelkezem par is irhat kor almat nem számit valamit valamiert alapon is irj privire
Sziasztok! Győrből hölgy, pár aki csatlakozna Ma( kedd)12 körül hozzánk?Szabadban szexelünk! Igényes, buja pár vagyunk! Írjatok!
Telt párral ismerkednék komolyan!Normális és megbízható férfi vagyok!
Sziasztok!ma késő estére keresnék párt 3-as szexre Budapesten,helyem van nem kávézgatni szeretnék