Sziasztok , Telt duci lányt nőt keresek minden jóra kór nem számít , Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok.41 éves Budapesti àpolt pasi vagyok.Ismerkednék telt hölgyekkel,pàrokkal.Irjatok
Telt nagy segü nőt nyalnék!!!Bp és környékéről
ma este vecsésen reptérnél megkukkolna valaki egy duci lányt?

Törölt felhasználó (2649632)

duci szőrős puncit nyalnák
Olyan nőt keresek, aki nyitott lenne arra, hogy kinyaljam a punciját, viszonzást nem várok cserébe.
Ma este Kecskemét és környéke ??40 es diplomás fiatalos pasi vagyok tapasztalattal..Párok , hölgyek?
Telt, duci, szexéhes nőt vagy párt keresek ma estére akit meglátogathatnék! Potens 26 éves, átlagos srác!
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem.
Sziasztok! Augusztus 31. és szeptember 5. között Bükre vagy Celldömölkre közös szaunázásra, illetve szeptember 4-5-én nappali swingerklubba keresünk hasonló korú, KIZÁRÓLAG! hetero párt. Üzeneteket privátban várunk.
Telt nagy segü nőt nyalnék!!!Bp és környékéről
Mára, vagy holnapra keresünk potens, vastag mérettel rendelkező férfit, aki erősen duci feleségemet előttem dugja, szopatja. Zalakaroson nyaralunk. Priviben írjatok.
Hétfőn Kaposváron találkoznék párral!

Törölt felhasználó (1269942)

Mára, vagy holnapra keresünk potens, vastag mérettel rendelkező férfit, aki erősen duci feleségemet előttem dugja, szopatja. Zalakaroson nyaralunk. Priviben írjatok.
Helló. Fiatal (kb 20 körül) lányt keresnék mindenre amit szeretne. Szintén duci férfi vagyok 20 éves, átlagos méretekkel. Helyem van.
Elfelejtettem leírni, hogy Nyíregyháza és környéke.
(Ez egy válasz dani0304 üzenetére (2018. 08. 27. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 27. hétfő 20:03

Helló. Fiatal (kb 20 körül) lányt keresnék mindenre amit szeretne. Szintén duci férfi vagyok 20 éves, átlagos méretekkel. Helyem van.
Szia,
Én szívesen kukkolnálak szinte bármikor
Kerek irj (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 25. szombat 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 25. szombat 19:31
Én szívesen kukkolnálak szinte bármikor
Kerek irj (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 25. szombat 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2649632)

Sziasztok! 21 Éves srácként keresem azt a Lányt vagy Párt aki bevezet a Szex világába. Úgy érzem hogy most már ideje elveszítenem a szüzességemet és nem akarok várni egy normális kapcsolatra. Tehát üzenetben várom azok jelentkezését akiknek felkeltettem érdeklődésüket. PASIK nem érdekelnek!