szőrős puncit kényesztetnék
Sziasztok!
Egy szeretői kapcsolatban működő pár férfitagja vagyok. Én 33, nem független, sportos, jó pasinak tartott férfi vagyok 18/4 intimmel. A hölgy 41 éves 166/88, független, női bi iránt érdeklődő. Mindketten diplomás, ápolt, egészséges, igényes emberek vagyunk és ezt majdani partnerünktől is elvárjuk!
A hölgy most először nyitna a többes és a női bi világa felé, nekem van előbbiben tapasztalatom tapasztalatom (szemlélőként a női bi sem újdonság). Első körben 2 nő 1 férfi felállásra keresnénk rendszeres találkákra egy kedves, önmagára igényes lányt vagy hölgyet. Kor vagy alkat másodlagos, sokkal fontosabbnak tartjuk az általános és szexuális intelligenciát, nyitottságot, diszkréciót, megbízhatóságot.
Helyünk van a Keletitől nem messze, szép, felújított lakásban.
Képcsere szükséges és részünkről megoldható, ha érdeklünk írj itt, ha szeretnéd majd válthatunk mailre.
Az október 15-ei héten mindketten több este/éjjel is ráérünk. Fontos, hogy olyan jelentkezését várjuk, aki nem csak levelezgetni akar, hanem addigra már tettre készen tud eljönni és csatlakozni hozzánk. Ugyanakkor ha jól érezzük egymást, akkor benne van rendszeres alkalmakban is.
Várjuk leveleiteket!
Egy szeretői kapcsolatban működő pár férfitagja vagyok. Én 33, nem független, sportos, jó pasinak tartott férfi vagyok 18/4 intimmel. A hölgy 41 éves 166/88, független, női bi iránt érdeklődő. Mindketten diplomás, ápolt, egészséges, igényes emberek vagyunk és ezt majdani partnerünktől is elvárjuk!
A hölgy most először nyitna a többes és a női bi világa felé, nekem van előbbiben tapasztalatom tapasztalatom (szemlélőként a női bi sem újdonság). Első körben 2 nő 1 férfi felállásra keresnénk rendszeres találkákra egy kedves, önmagára igényes lányt vagy hölgyet. Kor vagy alkat másodlagos, sokkal fontosabbnak tartjuk az általános és szexuális intelligenciát, nyitottságot, diszkréciót, megbízhatóságot.
Helyünk van a Keletitől nem messze, szép, felújított lakásban.
Képcsere szükséges és részünkről megoldható, ha érdeklünk írj itt, ha szeretnéd majd válthatunk mailre.
Az október 15-ei héten mindketten több este/éjjel is ráérünk. Fontos, hogy olyan jelentkezését várjuk, aki nem csak levelezgetni akar, hanem addigra már tettre készen tud eljönni és csatlakozni hozzánk. Ugyanakkor ha jól érezzük egymást, akkor benne van rendszeres alkalmakban is.
Várjuk leveleiteket!
Duci,kövér lánnyal,hölgyel ismerkednék.
Sziasztok , telt duci lányt nővel ismerkednék , Pest megye Vác és környéke , utazni tudok !
not part bi ffit keresek kor alkat nem szamit delelott 8-12 ora kozott
Zalai duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék

Sziasztok.195 magas 100 kg vagyok. Házas.Mentő vagyok. Mindig is izgattak az érettebb, idősebb hölgyek. Így akinek van kedve beszélgetni,ismerkedni, huncutkodni azt várom szeretettel
Ducibb,husisabb hölgyek is izgatnak!

not part keresek ducit mackosat tulsujosat kor nem szamit imadok nyalni dugni szopatni
Sziasztok!
Péntek este szívesen találkoznék Pécsen egy kedves hölgyel vagy párral!
Normális és megbízható férfi vagyok,komolyan gondolom!
Péntek este szívesen találkoznék Pécsen egy kedves hölgyel vagy párral!
Normális és megbízható férfi vagyok,komolyan gondolom!
Sziasztok!
Nőt/hölgyet/párt keresnék ma és/vagy holnap délutánra/estére/éjszakára Miskolcon. Diszkrét hely van, diszkréció adott és elvárt.
18-55 éves korig keresek.
Jómagam 31 éves vagyok, 180 cm feletti magassággal, mackósabb de erős alkattal.
Keressetek privátban, minden mást ott megbeszélünk.
Nőt/hölgyet/párt keresnék ma és/vagy holnap délutánra/estére/éjszakára Miskolcon. Diszkrét hely van, diszkréció adott és elvárt.
18-55 éves korig keresek.
Jómagam 31 éves vagyok, 180 cm feletti magassággal, mackósabb de erős alkattal.
Keressetek privátban, minden mást ott megbeszélünk.
Sziasztok érettebb teltebb párral találkoznék Győri srác vagyok!
hetfo pentek kozott keresek part not bi ffit
szőrős puncit kényesztetnék székesfehérváron
Hölgyet, párt keresek. Jóképű, magas, nagy farkú sràcként kényeztetem a hölgyet! Jelentkezz privát üzenetben
Gödöllöi 43-50-es hpár ma estére hasonló párt keres közös játékra. Küldj számot.
Sziasztok. Kezdő,duci hölgytagu pár vagyunk. Ma este párt fogadnánk.
sziasztok! valaki most zuglóban? róna utca környéke ? smile
szőrős puncit kényesztetnék
Sziasztok...molett buja....szenvedélyes perverz Hölgyet keresek..+45 felett