Párt keresek Cuckold játékokra.
A férjedet kényszeríted,hogy felszopja a farkamat.
Majd többször megszopatod miközben téged duglak.
A végén akár a szájába,akár a puncidba spriccelek.
17/6 kitartó farok
A férjedet kényszeríted,hogy felszopja a farkamat.
Majd többször megszopatod miközben téged duglak.
A végén akár a szájába,akár a puncidba spriccelek.
17/6 kitartó farok
Sziasztok
Hölggyel - párral ismerkednénk 10. - 12. DL látogatáshoz
Hölggyel - párral ismerkednénk 10. - 12. DL látogatáshoz
Sziasztok! Holnap napközben (8-16 h -ig) szexi egyedülálló lányt/hölgyet vagy igényes párt fogadnék Miskolcon belvároshoz közeli lakásomban, korhatár nélkül, néhány kellemes órára. 33 éves normál testalkatú 190/85 szingli hetero srác vagyok.
Ma este is fogadnék telt hölgyet Budapesten

ziasztok! olyan nyitott párokkal ismerkednenk akik benne volnának a párcserébe illetve a gabalyodasba ha meg van a 4 igen! Egymas elötti sexeles minket nem érdekel csak olyanok irjanak akik tudnanak fogadni mert mi csak utazni tudunk! S csak 7végén érunk ra! Varjuk a leveleitelet illetve elérhetöséget
Sziasztok!
27 éves mackós srác vagyok. Találkoznék párral vagy hölggyel. Utazás nem gond, helyem sajnos nincs. Érettségizett értelmes vagyok kicsi és normál közötti mérettel. Nem vagyok független így meglehet hogy az időpont egyeztetés több időbe telhet. A valós találkozás híve vagyok, ott dől el, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Időpontot egyeztetni a találkozóra csak telefonon, pár esetén a hölgytaggal és párjával.
Írjatok privátban!
27 éves mackós srác vagyok. Találkoznék párral vagy hölggyel. Utazás nem gond, helyem sajnos nincs. Érettségizett értelmes vagyok kicsi és normál közötti mérettel. Nem vagyok független így meglehet hogy az időpont egyeztetés több időbe telhet. A valós találkozás híve vagyok, ott dől el, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Időpontot egyeztetni a találkozóra csak telefonon, pár esetén a hölgytaggal és párjával.
Írjatok privátban!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!Kellemes Budapesti,pestmegyei helyel rendelkező párral ismerkednék tartalmas hármas szexre lehetőleg hosszú távra.Ami nagyon fontos az ápoltság,kedvesség,barátságosság.Anyagiaktól mentesen
Kecskeméti párt keresek
Telt hölgyet keresek ma estére Budapesten, aki vágyik egy kis orális kényeztetésre

Telt nagy segü nőt nyalnék!!! Pest és környékéről!!!Aki szeretné írjon! !
Sziasztok! Győrből keresek hölgyet, párt hétköznap 9-15 közötti találkozásra! Igényes, izmos, nagyméretű(20/5) tapasztalt, bevállalós, borotvàlt pasi vagyok! Ha felkeltettem az érdeklődésedet, érdeklődéseteket nézd meg az adatlapom! Írjatok!
sziasztok ma délutáni orákba autos hőlgyet nyalnék akitud jőnni az irjon
Sziasztok!
Kemény farkú macis pasi vagyok, hölgyet kényeztetnénk minden korosztályból Békés megyében!
Írj privit!
Kemény farkú macis pasi vagyok, hölgyet kényeztetnénk minden korosztályból Békés megyében!
Írj privit!
not part bi ffit keresek oralis jatekokra kor alkat nrm szamit
duci szőrős puncit kényesztetnék
Sziasztok! Szívesen ismerkednék és találkoznék 35-55 közötti Szekszárdi párral, házaspárral a hölgy örömére kényeztetésére tartósan és hosszabb távra. Válaszotokat privát üzenetben várom!
hello
fiu lany par vagyunk,mindketten biszexek
biszex fiu lany part keresunk hetvegi biszex tobbeshez
olyan part keresunk,ahol a pasi is szeret szopni es mindketten dughatoak
szolo pasik ne irjatok,ertheto ugye...
bi parok csak fotoval jelentkezzetek,mi is igy valaszolunk
andilanyka@gmail.com
csok Andi
fiu lany par vagyunk,mindketten biszexek
biszex fiu lany part keresunk hetvegi biszex tobbeshez
olyan part keresunk,ahol a pasi is szeret szopni es mindketten dughatoak
szolo pasik ne irjatok,ertheto ugye...