Sziasztok!
Van itt budapesti szexéhes nő? :P
Van itt budapesti szexéhes nő? :P
Sziasztok én Attla vagyok.Szivesen ismerkednék vagy csatlakoznék hozzátok.Ha kíváncsiak vagytok rám kérlek .keressetek
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 22. hétfő 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 22. hétfő 15:30
Törölt felhasználó (3866532)

34/41 szolnoki pár keres harmincas min. 175 cm magas férfias független pasit átlag intimmel. Hetvegi szabadidő fontos elvárás. Csak hetero férfit, a hölgyünk élvezetére. Kamusok, szaz kilométeren túlról ne.
34/41 szolnoki pár keres harmincas min. 175 cm magas férfias független pasit átlag intimmel. Hetvegi szabadidő fontos elvárás. Csak hetero férfit, a hölgyünk élvezetére. Kamusok, szaz kilométeren túlról ne.
duci szőrős puncit kényesztetnék
pár vagy hölgy ismeretségét keresem Szvár-budapest és környékén
Èrett házaspárral szívesen ismerkednék 50év körül vagy felett is. Szeretkezéseteket szeretném megnézni, és persze esetleg többet is, vagy csak passzív maradnék. Formàsan teltebb alkatot kedvelem de a szimpátia is lényeges szempont számomra , normális, 37 éves férfi vagyok. Ha izgatna titeket is viszont, ismerkedjünk, írj belső üzenetet! (keleti országrész)
Kecskeméti párt keresek
Párt keresek Cuckold játékokra.
A férjedet kényszeríted,hogy felszopja a farkamat.
Majd többször megszopatod miközben téged duglak.
A végén akár a szájába,akár a puncidba spriccelek.
17/6 kitartó farok
A férjedet kényszeríted,hogy felszopja a farkamat.
Majd többször megszopatod miközben téged duglak.
A végén akár a szájába,akár a puncidba spriccelek.
17/6 kitartó farok
Telt kíváncsi cicusunkat keresünk,ha magadra ismersz írj.
Sziasztok.Kezdő,duci hölgytagu párként keresnénk párt vagy extra kis intimmel (max12) rendelkező pasit ma estére.Helyünk van.
Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak és kimondottan - akár órákig történő - nyalási és face sitting célra... a lényeg nekem ezen van, akár viszonzás nélkül is. Szeretném, ha az arcomra ülve megalázna, akár a párja jelenlétében is, egyéb szex részemről nem lenne fontos, csak ha igény lenne rá.
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
írok ide bár hiába ,szőröspuncijú hölgyet nyalással kényeztetnék és yoni masszázzsal is
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 19. péntek 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 19. péntek 05:03
Törölt felhasználó (3946572)

telt szőrős pinát kényesztetnék
Sziasztok!35éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!Molett hölgyet is keresek!
Sziasztok! Fiatal sportos srác vagyok. Ma estére keresnék programot! Írjatok levelet ha érdekel.(Heves, Jász, Pest megye)
telt szőrős pinát kényesztetnék
not part keresek kor alkat nem szamit imadok nyalni szeretkezni oraloztatni ozd 50-km-es korzetebe
Sziasztok! Győri hölgy, pár aki péntek este (10.19)eseteleg szexelne egy igényes, izmos,nagyméretű bevállalós győri pasi elött vagy esetleg vele? Írjatok!
Szarvason környékén hölgyeket lányokat asszonyokat párokat keresek jó fiú jó méretel.
Sziasztok...
Alkalmi/titkos párommal keresek Szexárd környékén hellyel rendelkező pasit..párt .
Itt mondom, hogy a hölgy nem bi....
Találkozók csak hétközben és napközben lehetségesek.
Alkalmi/titkos párommal keresek Szexárd környékén hellyel rendelkező pasit..párt .
Itt mondom, hogy a hölgy nem bi....
Találkozók csak hétközben és napközben lehetségesek.
sziasztok nem dohányzo nöt keresek szombat estére olyat aki szereti ha kinyalják és szopik is átlagos testalkatu legyen és beválalos szolnok környékit , jelige :ha akarod rendszeresen