30 éves sportos pasi veszprémből ismerkedne telt hölgyekkel. utazni is tudok.
Sziasztok nyitott párokkal ismerkednenk akik tudnanak minket fogadni csakis 7végén!! Belso levélben adjatok elérhetoséget ha komolyan gondoljatok!!
Telt/duci hölgyet, vagy ilyen hölgy tagú párt fogadnék szombaton (07.06.),Budapesten
.
kalandazelet.bp@gmail.com címen is elérhető vagyok.

kalandazelet.bp@gmail.com címen is elérhető vagyok.
Sziasztok! Holnap azaz kedd estére keresnék partnert (lány/nő személyében) Budapest környékén. Magamról csak annyit hogy 21 éves egyetemista vagyok, elég magas, kissé kövér. Heteroszexuális vagyok és nem is szeretném kipróbálni a homoszexualitást. Párokhoz is szívesen csatlakozom harmadik keréknek. Helyem nincs de végszükséglet esetén tudok szerezni. Átlagos péniszmérettel rendelkezem: 15/4,5 cm. Ha felkeltettem az érdeklődésedet akkor írj nyugodtan.

Nagy cicis nagy popsis hölgy/pár partnerem keresem közös örömszerzés céljából. Hosszútávra keresek, olyat akivel heti többszöri alkalommal tudok együtt lenni. Többi privátban.
Sziasztok!
Telt párral,hölgyel ismerkednék komolyan!Megbízható,normális pasas vagyok!
Telt párral,hölgyel ismerkednék komolyan!Megbízható,normális pasas vagyok!
párt ill hölgyet keresek minden földi jora-szolnokmegye jaszsag és környékéröl
Kecskeméten ma? szép napot! puszi
Sziasztok!Ketten egy pinciban fel álláshoz keresünk partnert a környékünkről Vác és környéke 27-49 evesig ...Mi telt kövér roma pár vagyunk ennek tudatában keress
Hétfőn és kedden Sopronban és környékén nagy farkú, jó képű hölggyel, párral ismerkedik hetero alapon! Csak igényesek jelentkezését várom priviben!
sziasztok! Ketten egy punciban és szajban dolgok kiprobálásahoz átéléséhez keresnenk erre nyitott párokat akik tudnanak minket fogadni! Utazni tudunk hely kellene! Adjatok belso levelben elérhetoséget!!
Sziasztok. Julius 2.-án kedden Budapesten keresek hölgyet vagy párt napközbeni találkozóra. 38 éves pasi vagyok.
Nagy cicis nagy popsis hölgy/pár partnerem keresem közös örömszerzés céljából. Hosszútávra keresek, olyat akivel heti többszöri alkalommal tudok együtt lenni. Többi privátban.
Kecskeméti párt keresek
sziasztok! Ketten egy punciban és szajban dolgok kiprobálásahoz átéléséhez keresnenk erre nyitott párokat akik tudnanak minket fogadni! Utazni tudunk hely kellene! Adjatok belso levelben elérhetoséget!!
Telt hölgytagu párt keresünk mi is ilyenek
Sziasztok!
Fiatal telt srác érdekes lehet ? (Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2019. 06. 29. szombat 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 29. szombat 07:58
Sziasztok! Telt pár , telt pasi esetleg? Vagy telt hölgy ? írjatok priviben,köszi
Fiatal telt srác érdekes lehet ? (Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2019. 06. 29. szombat 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép vastag darabom van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 18:40
Törölt felhasználó (3959702)
VIP

Ha vastagabb mérettel vagy,akkor igen
Hajdú,Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék Bi cuckold játékokra.
47 éves 176/90kg
17/6 méret
47 éves 176/90kg
17/6 méret