Sziasztok,
A héten valamelyik délelőttre, Miskolcon keresünk fiatal férfit / képet kérünk emailban! / vagy párt /25-45/ egy kis gabalyodásra, nem modellalkatú párként, helyünk van.
Férfi bi kizárt, intelligencia, ápoltság, diszkréció adott és természetesen elvárt..
Köszi!
Privátban!
A héten valamelyik délelőttre, Miskolcon keresünk fiatal férfit / képet kérünk emailban! / vagy párt /25-45/ egy kis gabalyodásra, nem modellalkatú párként, helyünk van.
Férfi bi kizárt, intelligencia, ápoltság, diszkréció adott és természetesen elvárt..
Köszi!
Privátban!

Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék. Amennyiben felkeltettem érdeklődéseteket írjatok.
Ma, azaz hétfőn este Sopronban hölgyet keresek gátlástalan kefélésre! Megnyerő, jóképű, nagy farkú, intelligens férfi vagyok. Jelentkezés privát üzenetben, telefonszámmal
Budapesti hölgy?
Mi Vác környékén keresünk duci imádó pasit ...mi romák vagyunk ha ez gáz akkor bocsi
Sziasztok! Ma estére keresek párt bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Szőke kék szemű közepesen hosszú haj. Utazni is tudok! Sziasztok
Kecskeméten?

Nagymellű,nagy popós duci csajt keresek egy kis laza szexre írj bátran
Telt/duci hölgyet fogadnék ma (pénteken) vagy holnap (szombaton) este, Budapesten
.
kalandazelet.bp@gmail.com címen is elérhető vagyok.

kalandazelet.bp@gmail.com címen is elérhető vagyok.
Sziasztok...Budapesti telt pervez Hölgy fenekét nyalnám....arcraülés piss stb
Üdv! Veszprémi, sportos 30 éves pasi ismerkedne telt hölgyekkel. Utazni is tudok.
not paet keresek kor nem szamit minnel koverebb vagy annal jobb ill bi ffit
Párt hölgyet keresek ,alkat nem számít ,helyem nincs-
Budapest és környéke.
Budapest és környéke.
Sziasztok!
Cuckold pár keres kölcsönös szimpátián alapuló, diszkrét kapcsolathoz férfi tagot a hölgy örömére. Légy ápolt, sportos, potens, 30 év feletti. Tmiklós és környéke, helyünk van! amorpheus@freemail.hu
Cuckold pár keres kölcsönös szimpátián alapuló, diszkrét kapcsolathoz férfi tagot a hölgy örömére. Légy ápolt, sportos, potens, 30 év feletti. Tmiklós és környéke, helyünk van! amorpheus@freemail.hu
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok. Nincs innen Budapestről egy magas nagy mellekkel nagy fenékkel rendelkező nő aki nagy farkú férfit keres és ilyen méretekkel hogy 189-95-39?!

párok ill hölgyek ismeretségét keresem --ápolt igáényes 50es pasi vagyok..irj privit ha érdekel
Sziasztok!
Ma estére keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes, szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.(Bp.)
Ma estére keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes, szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.(Bp.)