Sziasztok ! Szekszárdon és környékéről pár/házaspár társaságát barátságát keresem diszkrét szexkapcsolatra szimpátia esetén rendszeres találkozásokhoz. Részleteket privát üzenetben beszélhetünk !!
Hello, 40-50év körüli hölgyet keresek aki szeretné ha a cicijeit nyalnám,markolásznám, szopnám, bekapnám, megzabálnám, csendes lakásában vagy akár, szabadban-titokban....ha élveznéd ezt egy diszkrét,normális pasitól , válaszolj nekem.
Sziasztok....Bp ..perverz 52 éves pasin vagyok...ismerkedjünk
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2019. 07. 20. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére. Helyem van.
50es pasi hölgyet ill párt keres irj privit ha érdekel
Kicsit teltek vagyunk,partnereket keresünk!Írjatok nyugodtan.
Sziasztok. Pár vagy hölgy ma estére Veszprémből? Talihelyem van. 37 éves pasi vagyok.
Sziasztok. Piss..szerető pàr,hölgy???facesitting??
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére. Helyem van.
Sziasztok!
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...

Sziasztok!
Ma estére keresem hölgyek és párok kellemes társaságát elsősorban önfeledt szex céljából. 31 éves hetero férfi vagyok Budapestről, a 3. kerületből. Helyet jelenleg nem tudok biztosítani, de szívesen utazom Budapest egész területén és vonzáskörzetében is.
Üdvözlettel:
Vidka
Ma estére keresem hölgyek és párok kellemes társaságát elsősorban önfeledt szex céljából. 31 éves hetero férfi vagyok Budapestről, a 3. kerületből. Helyet jelenleg nem tudok biztosítani, de szívesen utazom Budapest egész területén és vonzáskörzetében is.
Üdvözlettel:
Vidka
not part keresek kor alkat nem szamit imadok nyalni dugni szopatni
Sziasztok molett ès duci kedvelő pasi vagyok ilyen párt vagy hölgyet keresek Budapesten privin a többit
Sziasztok molett ès duci kedvelő pasi vagyok ilyen párt vagy hölgyet keresek Budapesten privin a többit
Masszázshoz értesz?
(Ez egy válasz YoungboyBp üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 08:38

Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék. Amennyiben felkeltettem érdeklődéseteket írjatok.
Sziasztok Telt Lányt nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke 49év pasi vagyok !