???
(Ez egy válasz Kiváncsi74 üzenetére (2019. 11. 23. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 23. szombat 07:06

Sziasztok miskolcon vagy környékéröl keresek telt nőt vagy párt (akár mindkét fél örömére) kor alkat etnika nem releváns. Higiénia diszkréció adott elvárt. Nem dohányzom nem fogyasztok alkoholt és drogot. Inteligens nem agresszív és nem tolakodónak mondott vagyok. Utazni tudok.
Telt alkatú pár vagy pasi levelét várjuk. Mi is ilyen alkatúak vagyunk
írjatok nyugodtan. Aki megfelelő számunkra annak úgy is válaszolunk .

Sziasztok miskolcon vagy környékéröl keresek telt nőt vagy párt (akár mindkét fél örömére) kor alkat etnika nem releváns. Higiénia diszkréció adott elvárt. Nem dohányzom nem fogyasztok alkoholt és drogot. Inteligens nem agresszív és nem tolakodónak mondott vagyok. Utazni tudok.
Sziasztok! Ma estére keresünk férfi beszállót,de nem minden áron.
Privátba keress,többi az adatlapon.
Privátba keress,többi az adatlapon.
sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk ma estére helyünk van!

Telt alkatú pár írhat nekünk !
.Ismerkedjünk!

Kecskeméti párt keresek
Sziasztok. Negyvenes, duci, lucskos, spriccelő puncis, multiorgazmikus, enyhén perverz partneremmel keresünk partnereket. Minden jóban benne vagyunk, én a férfi irányítom az eseményeket. Imádjuk az orális szexet, spit-roast-ot, spermás játékokat, és jól meg kell dugni a telhetetlen punciját.... A héten Zala megyében leszünk, várjuk potens, igényes pasik, biszex hölgyek, és párok levelét. Szexelni akarunk, nem beszélgetni, persze nem akárkivel, és nem minden áron. Van már ebben tapasztalatunk, semmi dráma. Írjatok privátban, lehetőleg elérhetőséggel
Sziasztok!Olyan férfit keresek,aki szereti a nagyon gömbölyded formákat!Baja és pici vonzáskörzetéből.Kimondottan egy partnert keresek,aki heteró .Ha engem keresel..kérlek privátban jelentkezz.Köszönöm.Szép napot!

duci ,extra duci hölgyet,vagy ilyen tagú párt keresek hosszú távra,..diszkréten,..korhatár nélkül!
írj rám privátban!!
írj rám privátban!!
Miskolcrol vagy a környékéröl keresek telt nőt vagy párt kor nem releváns. Higiénia diszkréció adott elvárt. Mobilis vagyok.
Not pary ketesek imadok nyalni dugni szopatni szopni is kolcsonosenn
duci ,extra duci hölgyet,..vagy ilyen tagú párt keresek,..hosszú távra,diszkréten!! Keress privátban!!
Duci mackos par keres holnap delelotre ffit no oromere salgotarjan paszto kozott helyet te old meg
Hali. Hosszú idő után vissza tértem az oldalra. Csajszit keresek! Budapest/Pest megye/Jasz-Nagykun-Szolnok megye, profilomon megtaláltok minden fontos információt rólam! Puszi!
Sziasztok. Szívesen ismerkednék telt hölgyekkel. Imádok kényeztetni. És mindig potens vagyok.
Kissé nimfo molett nőként keresem állandó szexpartnerem
Kissé nimfo molett nőként keresem állandó szexpartnerem
Telt alkatú pár házibarátja lennék
. Szívesen szopatnám a feleséged előtted vagy veled közösen.Biztosan izgalmas lenne.Ha benne vagy írj nyugodtan.Én macis alkatú vastag farkú , mindig teli. Diszkréció adott és elvárt

Kecskeméti nőt vagy párt keresek