Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk. Ma este hozzánk hasonló párt fogadnánk. Helyünk van
Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék.
Sziasztok. Holnap délelőtt 9-12 között a 19 kerületben, hölgyet kényeztetnék ,viszonzás nélkül is.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Telt alkatú pár házibarátja lennék
. Szívesen szopatnám a feleséged előtted vagy veled közösen.Biztosan izgalmas lenne.Ha benne vagy írj nyugodtan.Én macis alkatú vastag farkú , mindig teli. Diszkréció adott és elvárt

Kissé nimfo molett nőként keresem állandó szexpartnerem
Kissé nimfo molett nőként keresem állandó szexpartnerem
Sziasztok. Szívesen ismerkednék telt hölgyekkel. Imádok kényeztetni. És mindig potens vagyok.
Hali. Hosszú idő után vissza tértem az oldalra. Csajszit keresek! Budapest/Pest megye/Jasz-Nagykun-Szolnok megye, profilomon megtaláltok minden fontos információt rólam! Puszi!
Duci mackos par keres holnap delelotre ffit no oromere salgotarjan paszto kozott helyet te old meg
duci ,extra duci hölgyet,..vagy ilyen tagú párt keresek,..hosszú távra,diszkréten!! Keress privátban!!
Not pary ketesek imadok nyalni dugni szopatni szopni is kolcsonosenn
Miskolcrol vagy a környékéröl keresek telt nőt vagy párt kor nem releváns. Higiénia diszkréció adott elvárt. Mobilis vagyok.
duci ,extra duci hölgyet,vagy ilyen tagú párt keresek hosszú távra,..diszkréten,..korhatár nélkül!
írj rám privátban!!
írj rám privátban!!
Sziasztok!Olyan férfit keresek,aki szereti a nagyon gömbölyded formákat!Baja és pici vonzáskörzetéből.Kimondottan egy partnert keresek,aki heteró .Ha engem keresel..kérlek privátban jelentkezz.Köszönöm.Szép napot!

Sziasztok. Negyvenes, duci, lucskos, spriccelő puncis, multiorgazmikus, enyhén perverz partneremmel keresünk partnereket. Minden jóban benne vagyunk, én a férfi irányítom az eseményeket. Imádjuk az orális szexet, spit-roast-ot, spermás játékokat, és jól meg kell dugni a telhetetlen punciját.... A héten Zala megyében leszünk, várjuk potens, igényes pasik, biszex hölgyek, és párok levelét. Szexelni akarunk, nem beszélgetni, persze nem akárkivel, és nem minden áron. Van már ebben tapasztalatunk, semmi dráma. Írjatok privátban, lehetőleg elérhetőséggel
Kecskeméti párt keresek
Telt alkatú pár írhat nekünk !
.Ismerkedjünk!

sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk ma estére helyünk van!

Sziasztok! Ma estére keresünk férfi beszállót,de nem minden áron.
Privátba keress,többi az adatlapon.
Privátba keress,többi az adatlapon.