Duci mackos par keres holnap delelotre ffit no oromere salgotarjan paszto kozott helyet te old meg
Hali. Hosszú idő után vissza tértem az oldalra. Csajszit keresek! Budapest/Pest megye/Jasz-Nagykun-Szolnok megye, profilomon megtaláltok minden fontos információt rólam! Puszi!
Sziasztok. Szívesen ismerkednék telt hölgyekkel. Imádok kényeztetni. És mindig potens vagyok.
Kissé nimfo molett nőként keresem állandó szexpartnerem
Kissé nimfo molett nőként keresem állandó szexpartnerem
Telt alkatú pár házibarátja lennék
. Szívesen szopatnám a feleséged előtted vagy veled közösen.Biztosan izgalmas lenne.Ha benne vagy írj nyugodtan.Én macis alkatú vastag farkú , mindig teli. Diszkréció adott és elvárt

Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok. Holnap délelőtt 9-12 között a 19 kerületben, hölgyet kényeztetnék ,viszonzás nélkül is.
Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék.
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk. Ma este hozzánk hasonló párt fogadnánk. Helyünk van
sziasztok miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék diszkréten.
Szia,írnék Neked, csak régebben valamiért letilthattál, mert nem megy el a levél...
(Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 20:51

Molett nőként ismerkednék Bp-i pasikkal , laza találkozókra.
Nem írok mindenkinek, csak aki szimpatikus lesz számomra
Bemutatkozó levelet írjatok.
Nem írok mindenkinek, csak aki szimpatikus lesz számomra

Bemutatkozó levelet írjatok.

Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára.Fejér,Veszprém, Vas,Zala,Győr,Somogy megyékből
Telt alkatú párhoz csatlakoznék, én macis alkatú vastag farkú srác vagyok,írjatok nyugodtan. Diszkréció adott!

Sziasztok!
Ma délután, este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.(Bp.)
Ma délután, este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.(Bp.)
Sziasztok. Duci maci kövér telt feleséggel vagy párral ismerkednénk találkoznánk barátkoznánk
Szopni imadot vsgy kolcsonos oral
Ftit keresunk kor alkat nem szamit salgotarjan kornyekenn helyet te old meg
Koszonom szepen a jo velemenyt.
(Ez egy válasz Vidka87 üzenetére (2019. 11. 13. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 13. szerda 10:36

A hölgy végtelenül kedves, odaadó és dekoratív! Gyönyörű formás telt keblek és popsi! Egy igazi kincs!
duci,..extra duci hölgyet,..vagy ilyen tagú párt keresek hosszú távra!!,..kor nem számít,..keress privátban!!