Sziasztok itt vagyok
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2019. 12. 22. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Telt, macis, pocakos vagy kigyurt pasit keresünk.Írj.
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék hölgy örömére átlagos szolid heteró srác Bp.
Sziasztok...szép kerek molett Női popsit ,puncit nyalnék
Sziasztok,
Most vasárnap, napközben szabadidővel, Miskolcon keresünk fiatal férfit / képet kérünk emailban! / vagy párt /25-45/ egy kis gabalyodásra, nem modellalkatú párként, helyünk van.
Férfi bi kizárt, intelligencia, ápoltság, diszkréció adott és természetesen elvárt..
Köszi!
Privátban!..
Most vasárnap, napközben szabadidővel, Miskolcon keresünk fiatal férfit / képet kérünk emailban! / vagy párt /25-45/ egy kis gabalyodásra, nem modellalkatú párként, helyünk van.
Férfi bi kizárt, intelligencia, ápoltság, diszkréció adott és természetesen elvárt..
Köszi!
Privátban!..
Sziasztok!
Ma estére keresem partnereimet hölgyek, párok személyében. 32 éves ápolt, helyes férfi vagyok Budapestről. Sok mindent megélt, többesben tapasztalt ember vagyok, aki szívesen elégíti ki partnere vágyait.
Üdv
Dávid
Ma estére keresem partnereimet hölgyek, párok személyében. 32 éves ápolt, helyes férfi vagyok Budapestről. Sok mindent megélt, többesben tapasztalt ember vagyok, aki szívesen elégíti ki partnere vágyait.
Üdv
Dávid
Duci hölgyet kényesztetnék
Sziasztok!
Miskolcon keresnénk fiatal kisebb farkú pasit aki szeretne nyalni egy duci ápolt feleségnek,cserébe gumiban leszopna a hölgy.35 évnél idősebb,16 cm nagyobb intimü és bisex pasik levelére nem válaszolunk.Képet előre nem mutatunk!
Miskolcon keresnénk fiatal kisebb farkú pasit aki szeretne nyalni egy duci ápolt feleségnek,cserébe gumiban leszopna a hölgy.35 évnél idősebb,16 cm nagyobb intimü és bisex pasik levelére nem válaszolunk.Képet előre nem mutatunk!
Borsodból de főleg Miskolc környékéről keresek hosszabb távra, csak NŐT. Én egy kényeztetni szerető testes de nem pocakos maci vagyok
kor és alkat nem számít csak az ápoltság a fontos!

Sziasztok!
Ma estére keresem partnereimet hölgyek, párok személyében. 32 éves ápolt, helyes férfi vagyok Budapestről. Sok mindent megélt, többesben tapasztalt ember vagyok, aki szívesen elégíti ki partnere vágyait. Nagy cici nagy popsi előny, de nem feltétel.
Üdv
Dávid
Ma estére keresem partnereimet hölgyek, párok személyében. 32 éves ápolt, helyes férfi vagyok Budapestről. Sok mindent megélt, többesben tapasztalt ember vagyok, aki szívesen elégíti ki partnere vágyait. Nagy cici nagy popsi előny, de nem feltétel.
Üdv
Dávid
Intelligens 38 éves férfiként ismerkednék! Ha nem hiszed tegyél próbára!
Szombat estére keresünk férfi,illetve nöi beszállót hozzánk.
Adatlapunkon fent van hogy kit es honnan keresünk,ezt légyszives vedd figyelembe!!!
Fénykép nélkülieknek nem válaszolunk vissza!
Női beszállót akár mindkettőnk örömére keresünk,de nem feltét.
Privát úzenetbe várjuk leveleiteket
Adatlapunkon fent van hogy kit es honnan keresünk,ezt légyszives vedd figyelembe!!!
Fénykép nélkülieknek nem válaszolunk vissza!
Női beszállót akár mindkettőnk örömére keresünk,de nem feltét.
Privát úzenetbe várjuk leveleiteket

Nőt párt szopni imádó ffit keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok! Telt, illetve molett hölgyekkel, beszélgetnék, chatelnék szexről, maszturbálásról, bármiről. Félénkebb, tapasztalatlanabb, kezdő randizó hölgyek is nyugodtan keressenek! Szívesen vàlaszolok privàt üzenetekre!
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára.Fejér és Veszprém, megyékből
Hölgy vagy pár szekszárd környékén akikhez csatlakozni lehet?
Sziasztok....Duci, molett ,Hölgyel ismerkednék.
Sziasztok kellemes Decembert
32 éves férfi vagyok, Hölgyet vagy párt keresek akik szeretik a mackós alkatú Férfiakat!! Karácsony utan vagy szilveszter előtti napokra Fejér és Somogy és Tolna megyékből keresek
32 éves férfi vagyok, Hölgyet vagy párt keresek akik szeretik a mackós alkatú Férfiakat!! Karácsony utan vagy szilveszter előtti napokra Fejér és Somogy és Tolna megyékből keresek
sziasztok! Tele élvezett puncit nyalnek olyan part keresnek akiket szinten izgat ez a dolog! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Ma este folyamán szívesen lennék partnere hölgyeknek, pároknak. Utazni tudó 32 éves helyes férfi vagyok Budapestről. Akinek felkeltettem az érdeklődését és szívesen eltöltene velem pár fülledt órácskát, annak várom privát üzenetét