Sziasztok Molett Dundi Vasmegye környéki hőlgyet keresek, utazni tudok várlak....
Szia!Hölgy partnerünket keressük.

Sziasztok
Ma Győrben ápolt potens sportos masszőr pasi hölgyet, illetve Hpart keres.
Csak diszkrét ápolt jelentkezöket keresek.
Ha szereted ha masszíroznak, kenyeztetnek írj bizalommal.
Ma Győrben ápolt potens sportos masszőr pasi hölgyet, illetve Hpart keres.
Csak diszkrét ápolt jelentkezöket keresek.
Ha szereted ha masszíroznak, kenyeztetnek írj bizalommal.
Sziasztok
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2019. 12. 26. csütörtök 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Telt macis alkatú pasi jelentkezését várjuk!

Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Sziasztok!
Dávid vagyok, 32 éves hétfő férfi Budapestről. Ma estére keresem partnereim párok személyében. Csak a hölgy örömére. Telt idomok előny, de nem feltétel. Utazni tudok, de helyem is van, így ha valakivel megvan a közös szimpátia szívesen fogadom kellemes lakásomban őket. Üzeneteket privátban várom.
Üdvözlettel
Dávid
Dávid vagyok, 32 éves hétfő férfi Budapestről. Ma estére keresem partnereim párok személyében. Csak a hölgy örömére. Telt idomok előny, de nem feltétel. Utazni tudok, de helyem is van, így ha valakivel megvan a közös szimpátia szívesen fogadom kellemes lakásomban őket. Üzeneteket privátban várom.
Üdvözlettel
Dávid
Nagy darab mackós pasi vagyok, humoros és diszkrét. Párt keresek, akikkel jól érezhetjük egymást.
Voltam már hármasban tudom, hogy milyen és hogy lehet viselkedni. Főleg olyan hármast keresek, ahol egy baráti jellegű sexkapcsolat is kialakulhatna, ahol a sex mellett lehetne egyéb közös programok, vagy a szexel összekötve.
Imádok kényeztetni, főleg nyalakodni.

Imádok kényeztetni, főleg nyalakodni.

Telt hölgytagú párt keresünk
Sziasztok. Meztelen fiatal pár vár ma estére egy hölgyet!!! Priviben keress!!!
Sziasztok ! Két ünnep között csatlakoznék párokhoz minden jóra és minden “ jóban “ benne vagyok wink / Fejér megye inkább ha lehet !!!!!! Adatlapot olvass !!! Írj privát üzenet !!!!
Telt Hölgy csodás popóját nyalnám....
Borsodból de főleg Miskolc környékéről keresek hosszabb távra, csak NŐT. Én egy kényeztetni szerető testes de nem pocakos maci vagyok
kor és alkat nem számít csak ápolt legyél!

Telt alkatú feleséget v barátnőt szopatnék ,kefélnék párjával közösen.Én macis alkatú vastag farkú srác vagyok.Írjatok
sziasztok tele élvezettpuncit nyalnek ehhez keresnek erre nyitottpárokat ha vannak itt? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok molett illetve duci parrokal ismerkednék baratkoznék tapasztaltab korosztájbol a hölgy örömére imadok nyallni es dugni kerek formas popsit Hajdu megye es Szabolcs megye privát üzenetekre válaszolok

Sziasztok jelentkeznék pocakkal rendelkezem 182/100 kg .
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2019. 12. 22. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)