Telt alkatú párt keresünk ,írjatok nyugodtan.
Sziasztok! Ma vagy holnap estére keresek hölgyet vagy párt (a hölgy örömére)! Kis utazás rendben! Ápolt, potens 43 férfi vagyok. Sziasztok!
Sziasztok. Ma este, éjszaka, duci, lucskos puncis, szenvedélyes, negyvenes szeretőmmel keresünk ápolt, diszkrét potens pasit. Imádja ha két fasz szopatja és dugja egyszerre, felváltva. Mind a ketten kulturált, igényes, komoly családos emberek vagyunk, de szeretünk együtt, másokkal is, alkalomszerűen kalandozni. Csak gátlástalan szex. Fogadni tudunk igényes diszkrét helyen. Privátban írj!
Dec.29.vasárnap késő délutáni, esti órákra keresünk igényes párt, párokat izgalmas kikapcsolódásra, párcserére stb... Utazni tudunk, vagy szívesen megyünk akár hotelbe is.
Üzeneteket privátban várjuk.
Üzeneteket privátban várjuk.
Házi barátot keresünk nem nagy farokkal aki tudja ennek a szónak a jelentését!!! max16 cm és nem szalad anyucihoz haza hanem ráér éjjel is .Iszogatás-beszélgetés is beletartozik nem csak szex.
Csak olyan írjon aki megfelel a kritériumoknak.
Nappali és hétköznapi nem érdekel csak is péntek vagy szombat este mivel hétköznap meló van.
Ha úgy gondolod ,hogy megfelelsz várjuk leveled elképzeléssel eggyütt.Ha a szimpátia megvan hétvégén oké nekünk.korhatár 40-60 ig és ettől nem térünk el max nagyon keveset.
kigyúrt pasik kizártak és nagyképűek sem érdekelnek, mert nem a mennyiség a fontos hanem a minőség.A bulihoz hozzá is kell járulni itallal, hogy ne mi álljunk mindent azért
Csak olyan írjon aki megfelel a kritériumoknak.
Nappali és hétköznapi nem érdekel csak is péntek vagy szombat este mivel hétköznap meló van.
Ha úgy gondolod ,hogy megfelelsz várjuk leveled elképzeléssel eggyütt.Ha a szimpátia megvan hétvégén oké nekünk.korhatár 40-60 ig és ettől nem térünk el max nagyon keveset.
kigyúrt pasik kizártak és nagyképűek sem érdekelnek, mert nem a mennyiség a fontos hanem a minőség.A bulihoz hozzá is kell járulni itallal, hogy ne mi álljunk mindent azért
Sziasztok! cuckoldra keresnek erre nyitott párokat! Hely kellene utazni tudok!
Ma estere keresek part , lanyt Nyiregyhazan helyem van. Magas pasi.
Sziasztok.Párral ismerkednék,ahol a Hölgy molett ,buja...asszonyos mellei és szép kerek nyalható popsija ,van...a részleteket mailon.....
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára.Fejér és Veszprém, megyékből
Párral ismerkednék komolyan!Írjatok!

Szia!Szívesen ismerkedünk egy jó kapcsolat reményében.
Sziasztok Molett Dundi Vasmegye környéki hőlgyet keresek, utazni tudok várlak....
Szia!Hölgy partnerünket keressük.

Sziasztok
Ma Győrben ápolt potens sportos masszőr pasi hölgyet, illetve Hpart keres.
Csak diszkrét ápolt jelentkezöket keresek.
Ha szereted ha masszíroznak, kenyeztetnek írj bizalommal.
Ma Győrben ápolt potens sportos masszőr pasi hölgyet, illetve Hpart keres.
Csak diszkrét ápolt jelentkezöket keresek.
Ha szereted ha masszíroznak, kenyeztetnek írj bizalommal.
Sziasztok
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2019. 12. 26. csütörtök 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Telt macis alkatú pasi jelentkezését várjuk!

Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Sziasztok!
Dávid vagyok, 32 éves hétfő férfi Budapestről. Ma estére keresem partnereim párok személyében. Csak a hölgy örömére. Telt idomok előny, de nem feltétel. Utazni tudok, de helyem is van, így ha valakivel megvan a közös szimpátia szívesen fogadom kellemes lakásomban őket. Üzeneteket privátban várom.
Üdvözlettel
Dávid
Dávid vagyok, 32 éves hétfő férfi Budapestről. Ma estére keresem partnereim párok személyében. Csak a hölgy örömére. Telt idomok előny, de nem feltétel. Utazni tudok, de helyem is van, így ha valakivel megvan a közös szimpátia szívesen fogadom kellemes lakásomban őket. Üzeneteket privátban várom.
Üdvözlettel
Dávid