32 éves srác • 1 férfi vs. 1 nő es vagy Hármas fel álláshoz kezdő és tapasztalt párt keresek a Fejér megyei Székesfehérváron Február 20. ára fontos Kedveld a mackós alkatú pasikat és légy ápolt és tiszta, (190/157) • NEM dohányzó • keresek 18-55 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján • elvárom ugyanazt a szintű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd
Hajrá Fehérvári van itt ?
Hajrá Fehérvári van itt ?

Kecskeméti párt keresek
Sziasztok !
Pár/házaspár társaságát keresem Szekszárdon a feleség tartós és rendszeres kényeztetésére örömére. Írj privit !
Pár/házaspár társaságát keresem Szekszárdon a feleség tartós és rendszeres kényeztetésére örömére. Írj privit !
Sziasztok, fantáziadús, nem szégyenlős, bátor hölgyet, párt keresek.
Sziasztok irtam privit
(Ez egy válasz telihold33 üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 09:24

Ma este v holnap estére telt pasi?Kukkolhatsz minket.Meg lehet más is....írj
Sziasztok irtam privit.
(Ez egy válasz elméletileg üzenetére (2020. 02. 04. kedd 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.43 éves àpolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölgyekkel,telt a kedvencem.irjatok.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről.
sziasztok most 7 végén raero nyitott parok vannak-e itt akik szeretik a ket farok egy punciba dolgot?
sziasztok!)
50-s mackós pasi vagyok.
szívesen ismerkednék korban hozzám illővel))...
50-s mackós pasi vagyok.
szívesen ismerkednék korban hozzám illővel))...
Sziasztok!
Szia Ritababy
Volna kedved, kedvetek ismerkedni?
Peti (Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2020. 01. 31. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 31. péntek 12:28
Volna kedved, kedvetek ismerkedni?
Peti (Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2020. 01. 31. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Macis pasit keresünk.Nagyobb darab 100 kg feletti?Írj..fotóink vannak fent.
Sziasztok .igényes kedves srác vagyok , ismerkednék párokkal lányokkal , csinos Milfekkel, swinger házibuli minden érdekel , hetero vagyok , diszkráció adott elvárt, képcsere is érdekel rengeteg amatör képem van , régebbi bulikban amikben résztvettem.Email mazda32010 @indamail és .hu ide várom az üziket .
Ma este v holnap estére telt pasi?Kukkolhatsz minket.Meg lehet más is....írj
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Egymást szerető kezdő házaspár vagyunk! (a hölgy 40 telt 90 +os ffi 42 sportos izmos) Keresünk a Tisza Tó környékéről inteligens, normális, kommunikatív, értelmes nem kamus pasit, aki csatlakozna hozzánk harmadiknak. nem zárkózunk el az enyhe bi aktiv pasiktól sem. Nem kell, hogy extra méreted legyen! Utazni csak ésszerü távolságon belül tudunk. Fogadni csak nagyon ritkán! Aki magára ismer, és tényleg szeretne megismerni minket, az küldjön egy fényképes bemutatkozást a kivancsi5350@gmailpontkom ra, és beszélgessünk.
Aki nem képes kipréselni magából néhány értelmes mondatot, vagy nem küld képet, az ne várjon semmi választ! Nem vagyunk kép gyüjtők! Elképesztő mennyi sok kamus, faszverő pasi van itt, aki ígérget aztán éltünik mikor a találkozóra kerülne a sor! Npem szexcsetelünk, nem küldünk szex képeket magunkról! Első körben beszélünk mailen, ha szimpi Vagy képet cserélünk, megbeszélünk egy személyes találkozót, iszunk egy kv-t, aztán utána talizhatunk ha mindenkinek megfelel a másik! Ha ez nem tetszik valakinek, akkor az nem is minket keres! Sok sikert mindenkinek!
Aki nem képes kipréselni magából néhány értelmes mondatot, vagy nem küld képet, az ne várjon semmi választ! Nem vagyunk kép gyüjtők! Elképesztő mennyi sok kamus, faszverő pasi van itt, aki ígérget aztán éltünik mikor a találkozóra kerülne a sor! Npem szexcsetelünk, nem küldünk szex képeket magunkról! Első körben beszélünk mailen, ha szimpi Vagy képet cserélünk, megbeszélünk egy személyes találkozót, iszunk egy kv-t, aztán utána talizhatunk ha mindenkinek megfelel a másik! Ha ez nem tetszik valakinek, akkor az nem is minket keres! Sok sikert mindenkinek!

Sziasztok. 43 éves Budapesti ápolt pasi vagyok. Szivesen ismerkednék hölgyekkel... Telt a kedvencem.... irjatok...
Sziasztok ! Tel lányt hölgyet keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok !