nagydarab, pocakos, eros testalkatu ferfit keresek kalandra pesten, van helyem
Csábos popsi...:P
(Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2020. 08. 01. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 08:57

Duci hölgytagú pár vagyunk Érdről. Biszex partnerekkel ismerkednénk a közelből. Fogadni nem, de utazni tudunk.
Sziasztok!
Ma délután, este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.(Bp.)
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.(Bp.)
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk
Privát üzenetet írj.
(Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2020. 08. 01. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 08:57

Duci hölgytagú pár vagyunk Érdről. Biszex partnerekkel ismerkednénk a közelből. Fogadni nem, de utazni tudunk.
Telt,molett, duci feleséget vagy barátnőt basznák,kefélnék,szopatnék párja előtt vagy közösen!Akár kukkolás,cuckold,dogging.
Diszkréció adott és elvárt,mivel kapcsolatban élek.
Én macis alkatú vastag,de nem óriási farokkal rendelkezem.
Írjatok nyugodtan,fotóim videóm van fent.
Diszkréció adott és elvárt,mivel kapcsolatban élek.
Én macis alkatú vastag,de nem óriási farokkal rendelkezem.
Írjatok nyugodtan,fotóim videóm van fent.

Ismerkednék. Akár több is alakulhat mivel egyedülálló vagyok(Ameddig egyedülálló vagyok, Párral is szívesen, akik nem csak futó kalandot keresnek). Egyedül élek. Gyerekem sincs. 35 vagyok. Sportos, elég hiperaktív
kéjenc, szenvedélyes, túl nyitott aki imád adni. Hasonló adottságokkal megáldott partnerem keresem

Sziasztok,
Telt, húsos pucjival rendelkező hölgyet szeretnék orálisan kényeztetni, szeretném ha úgy élvezne el, hogy a csiklója a számban van. Kor mellékes, ápoltság fontos. Viszonzást nem kérek. Lehet autóban, szabadban, de meg is látogatlak. Főleg Budapest és Pest megye, főleg napközben, de holnap akár Nógrád is számitasba johet, )
Telt, húsos pucjival rendelkező hölgyet szeretnék orálisan kényeztetni, szeretném ha úgy élvezne el, hogy a csiklója a számban van. Kor mellékes, ápoltság fontos. Viszonzást nem kérek. Lehet autóban, szabadban, de meg is látogatlak. Főleg Budapest és Pest megye, főleg napközben, de holnap akár Nógrád is számitasba johet, )
Szeretem a molett alkatú hölgyeket kényeztetni.
Békéscsaba vagy környékén valaki?
Kor nem számít, csak az, hogy ápolt és tiszta legyél!
Békéscsaba vagy környékén valaki?
Kor nem számít, csak az, hogy ápolt és tiszta legyél!
Sziasztok! Molett duci hölgyet keresnék!
Szeretem a molett alkatú hölgyeket kényeztetni!
Békéscsaba vagy környékén volna valaki?
Békéscsaba vagy környékén volna valaki?
Sziasztok! Molet holgyet keresek!! (Budapest)
Sziasztok. Péntek, szombat este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk
Sziasztok!
Hely van.(Bp.)
Hely van.(Bp.)
Házaspárt keresünk üzi
Telt hölgyet,vagy pàr telt hölgytagjàt szivesek kènyeztetnèk egy kellemes olajos masszàzzsal,ès nyelvvel.De akàr több is lehet,-megbeszèlès kèrdèse. Bp ès környèke.
Sziasztok. Bp-i arányosan telt idomú alkatú nagy kerek fenekű nő van itt?
sziasztok!
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este találka.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este találka.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Üdv! Elsősorban orális játékokhoz keresek telt hölgyet...
Viszonzás nélkül is.. Imádok hosszasan kényeztetve nyalni!