nagy mellbimbóudvarú nőt vagy párt keresek egyedül vagy barátnőmmel
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne…

Moto
Telt pár,aki pasit keres Somogy-Zala-Baranya-Tolna megyékben?És olyan aki komolyan is gondolja?
Sziasztok!Szimpatikus pár ismeretségét keressük.
Sziasztok. Ismerkednék molett hölgyel/lányal vagy párral Szabolcsban.
Sziasztok! Telt molett nővel ismerkednék Nyiregy környékéről tartós diszkrét viszonyra
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Szívesen ismerkednénk hasonló párral. Mi elsősorban fogadni tudunk.
Brigitta és Istvan
Brigitta és Istvan
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Még aktuális!
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 09:20

Somogyi telt pár,aki ismerkedne komolyan esetleg és még normálisan is gondolkodik?Íron már rám!
telt hölgytagú párnál lennék házibarát,vagy telt hölgyet keresek kellemes kapcsolatra
sziasztok telt duci extra duci hölgyet keresek pest megyében kor nem számit.Párral is ismerkednék
Sziasztok , lány hölgy ismeretségét keresem Pest megye
Sziasztok!
Korunkbeli, rosszalkodásra keresünk párt szombat estére.
Korunkbeli, rosszalkodásra keresünk párt szombat estére.
Párral ismerkednénk, Viki teltebb András normál alkat, csak olyan párt keresünk akit ez nem zavar.
Ha azonnalra keresel akkor nem mi vagyunk a partnered.
Nem szeretnénk az első alkalommal egymásnak esni , viszont a megfelelő partnerrel tartósabb kapcsolatra törekednénk
Ha azonnalra keresel akkor nem mi vagyunk a partnered.
Nem szeretnénk az első alkalommal egymásnak esni , viszont a megfelelő partnerrel tartósabb kapcsolatra törekednénk
Keresem hosszutávú partnerem egy érett , telt
Nő személyében. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, 37(koromnál fiatalabbnak nézek ki külsőleg), túl potens(egész éjjel
) , többlövetű...Írj ha kíváncsivá tettelek és beszéljünk, találkozzunk, ismerjük meg egymást...együtt bármit

Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Dél-Dunántúlról . egy potens,kellemes méretű 35 év feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)