Hatvan ès környékén telt hölgyet kènyeztetnèk
Valódi telt hölgyet keresek.
Ciciméret nem számít, popsifan vagyok

Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Nőt párt keresek kor alkat nem számít
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Egy olyat én is!
(Ez egy válasz áron1975 üzenetére (2022. 03. 16. szerda 02:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Telt pár,aki normális,megbízható pasit keres komolyan?Írjon már bátran!
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott vagy vele kozosen is! hely kellene utazni tudok!
Hölgyet kényeztetnék nyiregyen

Not part keresünk lányos játékokra kor alkat nem számít
Telt,nagyon duci lányt,hölgyet keresek egy jó dugásra,35 éves férfi vagyok.
Nyalnék igényes idősebb hölgyet!!!
Sziasztok
Budapesti 43 éves igényes Férfiként keresek Hölgyet szerdára.(03.16)
Párokhoz is csatlakoznék és tudnálak titeket fogadni saját lakásomban , a Hölgy örömére.
Budapesti 43 éves igényes Férfiként keresek Hölgyet szerdára.(03.16)
Párokhoz is csatlakoznék és tudnálak titeket fogadni saját lakásomban , a Hölgy örömére.

sziasztok feleseget dugnek vannak.e itt ilyen férjek akiket ez izgatna? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok
03-16-ra keresek Hölgyet vagy Párt, hetero alapon 170/80 igényes pasi vagyok. Átlagnál nagyobb intimmel. 20/5
Budapesten a XIII kerületben helyem van.
03-16-ra keresek Hölgyet vagy Párt, hetero alapon 170/80 igényes pasi vagyok. Átlagnál nagyobb intimmel. 20/5
Budapesten a XIII kerületben helyem van.

Mackós pasit szopnék.
Telt,macis, pasit keresünk!
Privibe írj.
Privibe írj.
Hatvan ès környékén telt hölgyet kènyeztetnèk!
Sziasztok.45 éves Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral…
Lehet telt alkat is….
Lehet telt alkat is….
Sziasztok!Szimpatikus pár ismeretségét keressük.