Szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok. Telt idomú csajt keresek minden jóra, de párhoz is szívesen társulnék.
Most pénteken este már találkozhatunk is.
Sziasztok! Bp-i vagy Pest megyei hölgyet vagy párt keresek. Ápolt, igényes, de nem független, mások által jó pasinak tartott harmincas férfi vagyok 18/4 intimmel. Hely kell, autó van, mobil vagyok. Képeim itt is vannak fent, kapcsolataimnak. Én sportos alkatú vagyok, de imádom a telt formákat.
Sziasztok!Párral ismerkednénk szimpátia alapján!
Hatvan ès környékén telt hölgy punciával csokoloznèk
Sziasztok. Párokkal szívesen ismerkednénk.
Erdélyi csikszeredai pasikat keresek beszállok párhoz is. a férjem már nem nagyon kefél. 45 éves ápolt másik szerint szép baratságos és diszkrét nő vagyok. Mindent vállalok a szexben. Ha baráttal fogadsz ugy is oké. sőt. várom a leveleket kovatsnikolett2021@gmail.com
Párral ismerkednénk a környékünkről, nálunk Viki teltebb alkat , fontos a szimpátia a kölcsönös vonzalom számunkra
Viki András
Viki András
Párral ismerkefnénk a környékünkről, nálunk Viki teltebb alkat , fonzos a szimpátis a kölcsönös vonzalom számunkra
Viki András
Viki András
Jön valaki hármasozni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 07:32
Törölt felhasználó (4496662)

Ma Kecskeméten megyek egy teltebb nőhöz valaki még odajöhetne
Sziasztok.Győri,telt vagy molett hölgyet vagy lányt kényeztetnék.Viszonzás nélkül.Helyem van.
Kárhogy messze vagy
(Ez egy válasz csoki43 üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 20. vasárnap 07:52

Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Dél-Dunántúlról . egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
Ma Kecskeméten megyek egy teltebb nőhöz valaki még odajöhetne
Nagyon szimpik vagytok nekem..
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Duci barátnőmmel,Balaton környékén párt keresünk.
Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Dél-Dunántúlról . egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
Sziasztok!Hasonló korú és alkatú párral ismerkednénk.