Telt,molett, duci feleséget vagy barátnőt basznák,kefélnék,szopatnék párja előtt vagy közösen!Akár kukkolás,cuckold,dogging.
Diszkréció adott és elvárt,mivel kapcsolatban élek.
Én macis alkatú vastag,de nem óriási farokkal rendelkezem.
Írjatok nyugodtan,fotóim videóm van fent.
Diszkréció adott és elvárt,mivel kapcsolatban élek.
Én macis alkatú vastag,de nem óriási farokkal rendelkezem.
Írjatok nyugodtan,fotóim videóm van fent.
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott vagy vele közösen! Vannak-e itt ilyan pasik akiket ez iugatná? Hely kellene utazni tudok!
Nagyon szeretem a szép formás popsikat (nem az análszex érdekel, nekem tökéletes már az is ha csak kézzel, szájjal kényeztetem) szívesen ismerkednék ilyen hölgyekkel (végsősoron pedig csak 1 állandóval).
Diszkrét, megbízható, intelligens férfinak mondanak. A kapcsolat hosszú távú diszkrét kapcsolat lenne.
60 fölött is tökéletes lehet
)))

Sziasztok , telt duci lányt nőt keresek szeretek adni !
Sziasztok! Keresünk párommal LÁNYT harmadik beszállónak mindenki örömére

Hatvan ès környékén telt hölgy punciával csokoloznèk
Kecskeméten keresek nagymellű nőt cicizésre,kor nem kérdés!!Írj privátban!
Telt duci nővel vagy párral ismerkedék
Keresek egy finom sex-is hölgyet vagy párt
az erotika mocskos de mégis izgató játékát űzni és egymást megismerni Győr-Wien

Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Zala Vas megyéből keresek párt minden jóra
Sziasztok! Székesfehérváron vagyunk a párommal a hétvégén wellnesezni. Szívesen ismerkednènk pàrokkal.
Kellemes 40+-s, párral ismerkednénk..., privátban.
Sziasztok !
Ma estére éjjelre Szekszárdon esetleg környékén párt házaspárt hölgyet keresek kellemes szexre. Van valaki aki talizna egy ápolt kulturált férfival ? Írj privátba ha benne vagytok !
Ma estére éjjelre Szekszárdon esetleg környékén párt házaspárt hölgyet keresek kellemes szexre. Van valaki aki talizna egy ápolt kulturált férfival ? Írj privátba ha benne vagytok !
Nagymellű nőt keresek Kecskemét vagy környékén!Imádom a nagy melleket simi,cumi stb!Írj privátban kor alkat nem lényeges csak tiszta legyél!
Szia!
Határozottan érdekelnél
Beszéljünk privátban (Ez egy válasz csoki43 üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 20. vasárnap 07:52
Határozottan érdekelnél
Beszéljünk privátban (Ez egy válasz csoki43 üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Dél-Dunántúlról . egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
Hajdu Biharbol telt hölgyet párt keresek.
Teltebb alkatú párhoz vagy hőlgyhöz csatlakoznék ma!
Sziasztok.ugyan ilyen párvagyunk.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk