Sziasztok nagyon szivesen meg ismernèlek beneteket .párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre
(Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 08. 19. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 16:01

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok!
Ma este hölgy, pár aki szívesen ismerkedne?
Ma este hölgy, pár aki szívesen ismerkedne?

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! Írj, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Erősebb testalkatú hölgyet maszíroznék Vas megyében!
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 16:24

Törölt felhasználó (4625612)

Igen!
Sziasztok!Szimpatikus pár ismeretségét keressük.
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 16:24
Törölt felhasználó (4625612)

Igen!
sziasztok most 7vegen raérö cucukoldra nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatna ha dugas kozben oralisan kényeztethetnem mindkettojuket! Hely kellene utazni tudok!
Duci nőket keresek Siófokról, vagy a közelben. Pár is lehet
Csepeli hölgyet kényeztetnék
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk hasonló párral, egy tartósabb kapcsolatot reményében.
Brigitta és István
Szívesen ismerkednénk hasonló párral, egy tartósabb kapcsolatot reményében.
Brigitta és István
Igen!
(Ez egy válasz silver0119 üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma este szívesen lennék biszex párok örömére Pest megyében. Utazni tudó 35 éves férfi vagyok. Szabadtéri autós kaland is opció!
Üdvözlettel:
Dave
Üdvözlettel:
Dave
Vas megyében molett, telt nővel ismerkednèk
Sziasztok! Tolna megyei párral ismerkednénk!
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Ismerkednénk a környékünkről, Fehérvár , Tatabánya, Esztergom vonalában. Szimpátia megléte szükséges , nem vagyunk profik.
Viki és András
Viki és András
Ismerkednék minden jóra.
Ápolt független 40es pasi vagyok.
Somogy-Tolna és kke!
Ápolt független 40es pasi vagyok.
Somogy-Tolna és kke!